Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Göğüs Hastalıkları   

BRONŞ PROVOKASYON TESTLERİ Daha büyük görüntüle

Bronş Provokasyon Testleri

9786059615112

Dünya Tıp Kitabevi

500,00 TL


KDV Hariç: 500,00 TL

Bu kitap,

Bronş provokasyon testleri hakkında yazılı güncel bilgi edinmek isteyen göğüs hastalıkları ve klinik immünoloji/allerji hastalıkları asistanları, uzmanları ve akademisyenlerine yönelik hazırlanmıştır. Özellikle metakolin, egzersiz ve mannitol bronş provokasyon testi üniteleri kurulacak olan üniteler için pratik bir  rehber niteliğindedir. 

  • “Bronş provokasyon testleri” kitabının yazımında Amerikan Toraks Derneği’nin metakolin ve egzersiz provokasyon testi rehberi, spesifik ve nonspesifik bronş provokasyon testleri ile ilgili literatürler ve klinik deneyimlerimiz kaynak olarak alınmıştır.
  • İlk bölümlerde, nonspesifik bronş provokasyon testleri olan direkt ve indirekt bronş provokasyon testleri ayrıntılı bir şekilde güncel literatürler ve rehberler eşliğinde gözden geçirilmiştir.
  • Metakolin bronş provokasyon testleri ve egzersiz provokasyon testleri, klinik pratiğe yardımcı olması amacıyla örneklerle birlikte sunulmuştur.
  • Spesifik uyaranların maruziyetine bağlı gelişen ve/veya alevlenen astım tanısında kullanılan referans testler olan spesifik bronş provokasyon testleri son bölümlerde ele alınmıştır.  

Bu kitap klinikte bronş provokasyon testi uygulamalarınıza yardımcı olabilecek bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

ISBN9786059615112
Basım Yılı2017
Sayfa Sayısı148
Yazar(lar)Doç. Dr. İnsu YILMAZ

Yorum Yaz

Bronş Provokasyon Testleri

Bronş Provokasyon Testleri

Yorum Yaz