Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Çok Beyaz Az Siyah Daha büyük görüntüle

Çok Beyaz Az Siyah

9789752776548

Güneş Tıp Kitabevi

20,00 TL


KDV Hariç: 20,00 TL

Yetmiş yılın penceresinden duygularımı, yaşadıklarımı, İyiki’leri mi ve daha az olan Keşkelerimi anlatmaya çalıştığım bu kitabı sevgi dağarcıklarımıza minik bir katkı, yaşamı ertelemememiz için bir örnek, yaşam enerjilerimizi tazelemek için bir kıvılcım, ego ile bütünleşen korkularımızı yenmemiz için bir ışık olması dileğiyle yazmaya çalıştım.

Yaşamımda İyiki’lerin çok, Keşkelerimin az olduğunu düşünerek "Binlerce iyi ki bir kaç keşke” diye isim verdiğim kitabıma sevgili dostum Prof. Dr. Murat İrkeç "Çok Beyaz, Az Siyah” adını vererek isim babalığı yaptı. Kitabımdaki herşey büyük bir samimiyetle anlatıldı.

Kitabıma sevgili Ferda Efe, çizimleri ile her aşamasında büyük yardımcı oldu. Büyük emekleri geçen Güneş Kitabevleri’nin sahipleri Murat ve Polat Yılmaz kardeşlere, saatlerce çalışarak kitabımı yetiştirmeye çalışan Ümit Saçı, İhsan Ağın ve el yazılarımı zaman zaman kendi yakıştırmaları ile düzelten Mustafa Sadi’ye en derin teşekkürlerimi sunarım.

Bu kitapda adı geçmeyen ve hepsinin hayatımda bir rolü olduğuna inandığım herkesden ikinci ve üçüncü kitaplarımda bahsedeceğim.

Hepinizi çok seviyor ve kocaman yüreğimdeki sevgi ile kucaklıyorum.

24 Ekim 2016
Ülkü Aypar

ISBN9789752776548
Basım Yılı2016
Sayfa Sayısı322
Yazar(lar)Prof. Dr. Ülkü AYPAR

Yorum Yaz

Çok Beyaz Az Siyah

Çok Beyaz Az Siyah

Yorum Yaz