Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları   

İlk Beş Yaşta Çocuk Sağlığı İzlemi Daha büyük görüntüle

İlk Beş Yaşta Çocuk Sağlığı İzlemi

9786053355793

Nobel Tıp Kitabevi

280,00 TL


KDV Hariç: 280,00 TL

Yaşama sağlıklı başlayabilmek ve sağlığı sürdürebilmek için bebeklere, çocuklara ve anne babalarına verebilecekleri destekler konusunda hekimlere yol gösteren bilgileri içeren temel kitap raflarda yerini aldı. Prof. Dr. Gülbin Gökçay ve Prof. Dr. Ufuk Beyazova Editörlüğünde Sosyal Pediatri alanında emek veren 57 hekimin katkısı ile oluşturulan kitap "doğumdan beş yaşına dek çocuk sağlığının izlenmesi, çevrenin çocuk sağlığına etkileri, sağlıklı beslenme, bağışıklama, çocuk sağlığı izleminde sık sorulan soruların yanıtları ve olağanüstü durumlarda çocuk sağlığı’’ olmak üzere 6 ana bölümden oluşuyor.

İlk baskısı, Türkiye’nin birçok bölgesinde ve sağlık kuruluşunda görevli genç meslektaşlarımızın yoğun çalışma ortamında kılavuz kaynak olarak kullanılan “İlk Beş Yaşta Çocuk Sağlığı İzlemi” kitabının ikinci baskısı yenilerek hazırlanmıştır.

Çocuklar için emek veren tüm sağlık çalışanlarına yararlı olması dileğiyle.

ISBN9786053355793
Basım Yılı2020
Basım Sayısı2.BASKI
Sayfa Sayısı646
Editör(ler)Prof. Dr. Gülbin Gökçay , Prof. Dr. Ufuk Beyazova

Yorum Yaz

İlk Beş Yaşta Çocuk Sağlığı İzlemi

İlk Beş Yaşta Çocuk Sağlığı İzlemi

Yorum Yaz