Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Veteriner Ekokardiyografi Daha büyük görüntüle

Veteriner Ekokardiyografi

9789752776715

Güneş Tıp Kitabevi

350,00 TL


KDV Hariç: 350,00 TL

Bu alanda yazılmış en güncel ve pratik kaynaktır.

Ekokardiyografi konusunda çalışan ve çalışacak tüm veteriner hekimler ve bilim insanları için bilgi verici ve ilgi uyandırıcı şekilde okuyucu dostu formatta kaleme alınmıştır.

  • Kitap içeriği zaten karışık olan konunun kolay anlaşılmasına yardımcı olacak şekilde planlanmıştır.
  • Birinci bölümde; kalp anatomisi, fizyolojisi, problar, muayene amacıyla kullanılan pencereler ve kesitler, hastanın muayeneye hazırlanması ve temel ultrason fiziği açıklanmıştır.
  • Kitabın ikinci bölümünde ise kalp hastalıkları doğmasal ve edinsel olarak ikiye ayrıldıktan sonra bu hastalıklar hakkında kısa klinik bilgiler ve ekokardiyografik bulguları resimlerle desteklenerek anlatılmıştır. Burada veteriner pratikte sıklıkla karşılaştığımız hastalıklara öncelik verilmiştir.
  • Ekokardiyografik teknikler gelişen teknoloji ile her geçen gün hızla ilerlemekte, kalp hastalıkları ile ilgili bilimsel gelişmeler de aynı hızla artmaktadır. Günümüzde geçerli olan "yaşam boyu öğrenme” kuralı geçerliliğini devam ettirmektedir.
  • Pek çok alanda olduğu gibi veteriner ekokardiyografi alanındaki gelişmeler, teknolojik olanakların ilk olarak kullanıldığı insan hekimliğindeki bilimsel araştırmaları izlemektedir. Kitap sonunda verilen listesi bu yüzden hem insan hem de veteriner hekimliği alanında çalışan değerli bilim insanlarının yazdığı bilimsel kaynakları içermektedir.
ISBN9789752776715
Basım Yılı2017
Sayfa Sayısı88
Yazar(lar)Prof. Dr. Murat KİBAR

Yorum Yaz

Veteriner Ekokardiyografi

Veteriner Ekokardiyografi

Yorum Yaz