Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Psikiyatri

Kaplan Sadock Psikiyatrik İlaç Tedavisi El Kitabı Daha büyük görüntüle

Kaplan & Sadock Psikiyatrik İlaç Tedavisi El Kitabı

9789752776708

Güneş Tıp Kitabevi

495,00 TL


KDV Hariç: 495,00 TL

Psikiyatrinin güncel bilgiler içeren ve en çok satan el kitabı. Okuyucu dostu formatta tüm gelişmeleri kısa ve özlü şekilde bulabileceğiniz tek kaynak. DSM-5 uyumludur.

Kaplan ve Sadock’un Psikiyatride İlaç Tedavileri El Kitabının bu yeni baskısı psikiyatrideki ilaç tedavisindeki yaygın ve yeni eğilimleri yansıtmaktadır. Bu eğilimleri bilmek psikiyatristler, psikiyatri asistanları ve yan dal asistanları ile psikofarmakolojiyle ilgili güncel bilgilere gereksinim duyan diğer tıbbi mesleklerin üyeleri için gereklidir.

Kaplan ve Sadock’un Psikiyatride İlaç Tedavileri El Kitabı güncel ve yeniden düzenlenmiş kısımlar yanı sıra en son ilaçları içeren tamamen yeni kısımlar sunmaktadır. İlaçlar alfabetik olarak sıralanmıştır ve beraberinde ilaçların isimlerinden yan etki ve alerjik reaksiyonlarına kadar her şeyi içeren yedi kısım vardır. Kitabın başında tam renkli ilaç tanımlama tablosu ve her bir ilacın tartışıldığı jenerik ilaçları gösteren kısımların indeksi bulunmaktadır. Ek olarak bu kitap farmakolojik etkinlik ve etki mekanizması temelinde bir sınıflama sistemi sunar ki bu yaklaşım klinik ortamlarda daha yaygın olarak kullanılmaktadır.

ISBN9789752776708
Basım Yılı2017
Basım Sayısı6
Sayfa Sayısı330
Kitap DiliTürkçe
Çeviri EditörüProf. Dr. Hakan Türkçapar, Doç. Dr. Kadir Özdel
Editör(ler)Benjamin J. Sadock

Yorum Yaz

Kaplan & Sadock Psikiyatrik İlaç Tedavisi El Kitabı

Kaplan & Sadock Psikiyatrik İlaç Tedavisi El Kitabı

Yorum Yaz