Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

BİYOFİZİK Tıp ve Diş Hekimliği Öğrencileri için Daha büyük görüntüle

Biyofizik Tıp ve Diş Hekimliği Öğrencileri için

9789756751169

Barış Yayınları Fakülteler Kitabevi

Tükendi

37,04 TL

29,63 TL

-20%


KDV Hariç: 29,63 TL

BİYOFİZİK Tıp ve Diş Hekimliği Öğrencileri için

Gürbüz Çelebi


Biyofizik ile doğrudan veya dolaylı olarak ilgili, son on yılın yeni bilgileri arasında başı çekenler kuşkusuz genetik konularıdır. Bunları radyasyonlar ve biyolojik etkileri, biyomoleküler yapı tayini yöntemleri ve biyolojik zarlardaki integral proteinler izler. Kuşkusuz en çarpıcı gelişme, 2010 Mayıs'ında, Maryland, ABD'deki J. Craig Venter Genom Araştırmaları Enstitüsü araştırmacılarının labaratuvarda sentez ettikleri genom DNA'sını kullanarak ilk yapay bakteriyi üretmeleridir. 

Dördüncü baskıya giren yeni konular şöyle sıralanabilir: Akuaporinler, yapay bakteri, iyonize etmeyen elektromanyetik alanların insan sağlığı üzerindeki etkileri, nükleer enerji santralleri ve radyoaktivite, kalıtımda RNA müdahalesidir.

Bu ek bilgiler ya mevcut metinle bağımsız çerçeveler içine yerleştirilmişlerdir. Çerçeveler içinde verilen bilgilere her zaman geri dönülebilir. Doğal olarak, İndeks de yeni konuların terimleri eklenerek genişletilmiştir. 

Konu Başlıkları
n1.jpgCanlı Madde
n1.jpgBiiyoenerjetik
n1.jpgEnerji ve Madde Etkileşimi
ISBN9789756751169
Basım Yılı2011
Basım Sayısı4
Sayfa Sayısı515
Yazar(lar)Gürbüz Çelebi

Yorum Yaz

Biyofizik Tıp ve Diş Hekimliği Öğrencileri için

Biyofizik Tıp ve Diş Hekimliği Öğrencileri için

Yorum Yaz