Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Antimikrobiyal Tedavi Kılavuzu Daha büyük görüntüle

Antimikrobiyal Tedavi Kılavuzu

9789752776562

Güneş Tıp Kitabevi

490,00 TL


KDV Hariç: 490,00 TL

Antimikrobiyal Tedavi Kılavuzu

Antimikrobiyal Tedavi Kılavuzu 2017-2018

  • Enfeksiyon hastalıklarında uygulanmakta olan antimikrobiyal tedaviler esnasında dikkat edilmesi gereken noktalar vurgulanmıştır.
  • Antimikrobiyal tedavi dozları ve uygulama şekillerini tablo ve şema mantığında bir cep kitapçığı formatında özetlenmiştir.
  • Her konunun sonunda ülkemizde uygulanmakta olan sağlık uygulama tebliği doğrultusunda reçeteleme kurallarını içeren  elektronik bağlantı adresleri  ve bilgiler mevcuttur.
  • Örnek reçete ve tedavi protokolleri, etken madde ve ülkemizde bulunan örnek ticari isim  bilgileri her konu sonunda verilmektedir.

Tüm hekimler için gerektiğinde başvurabileceği  pratik ve güncel bir kaynaktır.

Önsöz
Değerli Hekimler,
Enfeksiyon hastalıkları, dahili tıp bilimleri içerisinde etkin ve rasyonel tedavi yaklaşımı uygulandığı takdirde hekim ve hasta açısından yüz güldürücü ve hızlı sonuçların alındığı bir bilim dalıdır. Antimikrobiyal tedavinin akılcı ve etkin uygulanması sonucunda yaşamı tehdit eden enfeksiyonlarda dahi büyük oranda iyileşme sağlanabilmektedir. 
Bu kitabı yazmamızdaki amacımız ; enfeksiyon hastalıklarında uygulanmakta olan antimikrobiyal tedaviler esnasında dikkat edilmesi gereken noktaları vurgulamak, antimikrobiyal tedavi dozları ve uygulama şekillerini tablo ve şema mantığında bir cep kitapçığı formatında özetlemektir.
Her konunun sonunda ülkemizde uygulanmakta olan sağlık uygulama tebliği doğrultusunda reçeteleme kurallarını içeren  elektronik bağlantı adresleri  ve bilgiler mevcuttur. Örnek reçete ve tedavi protokolleri, etken madde ve ülkemizde bulunan örnek ticari isim  bilgileri her konu sonunda verilmektedir.
Amacımız okuyucuya gerektiğinde başvurabileceği  pratik bir kitap oluşturmaktır.
Bu kitabın hazırlanmasının her aşamasında emeğini ve yardımını esirgemeyen Güneş Tıp Kitabevleri çalışanlarına, çalışmalarımda beni özveri ile destekleyen aileme ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Kader

ISBN9789752776562
Basım Yılı2017
Sayfa Sayısı520
Yazar(lar)Yrd. Doç. Dr. Çiğdem KADER

Yorum Yaz

Antimikrobiyal Tedavi Kılavuzu

Antimikrobiyal Tedavi Kılavuzu

Antimikrobiyal Tedavi Kılavuzu

Yorum Yaz