Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Üroloji Ders Kitabı Daha büyük görüntüle

Üroloji Ders Kitabı

9786053352204

Nobel Tıp Kitabevi

144,00 TL


KDV Hariç: 144,00 TL

Herhangi bir eğitim programında, eğitimin amaçları, çıktı dediğimiz eğitim sonrası öğrencinin kazanması gereken bilgi, beceri ve tutumlar ile öğrenim hedefleri belirlenmelidir. Ölçme değerlendirme de çıktı ve öğrenim hedeflerine uygun olmalıdır.

 

Tıbbın uzmanlık alanlarında yazılmış kitaplar daha çok uzmanlık sonrası eğitime odaklanmıştır. Bu kitaplarda öğrenci çok büyük bilgi yükü ile karşı karşıya kalmaktadır.

 

2014 yılında yükseköğretim kurumu tarafından yayınlanan ve 2015-2016 yılında tüm tıp fakültelerinde uygulanması gereken çekirdek eğitim müfredatı çıktı odaklı hazırlanmış olup öğrenim düzeylerini belirlemiştir.

 

Üroloji ders kitabı çekirdek eğitim programında belirlenen çıktılara uyumlu olarak ve öğrenim hedeflerine göre düzenlenmiştir. Bu özelliği ile kitap Türkiye'de bir ilktir.
Tıp öğrencilerine faydalı olması dileklerimizle

ISBN9786053352204
Basım Yılı2016
Sayfa Sayısı256
Yazar(lar)Prof. Dr. Ali İhsan Taşçı

Yorum Yaz

Üroloji Ders Kitabı

Üroloji Ders Kitabı

Yorum Yaz