Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Göğüs Hastalıklarında Girişimler Daha büyük görüntüle

Göğüs Hastalıklarında Girişimler

9786055265144

Atlas Tıp Kitabevi

400,00 TL

320,00 TL

-20%


KDV Hariç: 320,00 TL

Girişimsel Akciğer Hastalıkları tüm akciğer girişimlerinin tüm alanlarını, akciğer hastalıklarının tanı ve tedavisi için kullanılan tüm minimal girişimsel yöntemleri kapsayan önemli bir kaynaktır. Bu kitap akciğer kanserinin tanısından kişiselleştirilmiş tedavisine dek bir çok yönteme ayrılmış bölümlerle konuları anlatmaktadır. Aynı zamanda KOAH ve astım gibi sıklıkla görülen benign durumların da bronkoskopik tedavi yöntemlerini kapsamaktadır. Burada tanımlanan teknikler: lazer tedavisi, argon plazma koagülasyon tedavisi, kriyoterapi, brakiterapi, plevral drenaj sistemleri uygulaması, endoskopik amfizem tedavisi, hava yoluna stent yerleştirilmesi ve astımda kullanılan termoplastidir.

Tanısal işlemler ise: medikal torakoskopi, fleksible ve rijit bronkoskopi, EBUS, elektromanyetik navigasyondur; ayrıca akciğer kanserinin kişiselleştirilmiş tedavisi ve diğer benign akciğer durumlarından da bahsedilmiştir. Bölümler konusunda uzman kişiler ve şimdilerde altın standart kabul edilen teknikleri geliştiren kişilerce bizzat yazılmıştır. Tüm konular hakkında kanıta dayalı gözden geçirmeler ve endikasyonların yanında işlemlerin kontrendikasyonları da tartışılmıştır. Girişimsel Akciğer Hastalıkları kitabı tüm göğüs hastalıkları uzmanları, endoskopistler, torasik onkologlar, göğüs cerrahları, anestezistler yoğun bakımcılar ve tüm bu hekimlerin takım arkadaşları için yazılmıştır.

ISBN9786055265144
Basım Yılı2014
Sayfa Sayısı500
Çeviri EditörüLevent Dalar, Arif Keleşoğlu

Yorum Yaz

Göğüs Hastalıklarında Girişimler

Göğüs Hastalıklarında Girişimler

Yorum Yaz