Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Radyoloji

Osborn Beyin: Görüntüleme, Patoloji ve Anatomi Daha büyük görüntüle

Osborn Beyin Görüntüleme Patoloji ve Anatomi

9786056484834

Dünya Tıp Kitabevi

3 000,00 TL


KDV Hariç: 3 000,00 TL

Osborn Beyin: Görüntüleme, patoloji ve anatomi kitabı Anne G.Osborn’un 2013 yılında basılan yeni kitabıdır. Yaklaşık 1200 sayfalık bu kitapta Anne Osborn karmaşık konuları görsel olarak  başvurabileceğimiz, kolay anlaşılabilir hale getirmiştir. Kitapta beyin görüntülemede bilinmesi gereken yönler, belirgin patoloji örnekleri, konu ile ilgili anatomi ve güncellenmiş beyin görüntüleme teknikleri ile harmanlanarak sunulmuştur.

Eğitim müfredatına uygun olarak düzenlenmiştir. Kitapta özellikle asistan ve yeni uzman hekimler için pratikte en sık karşılaşacakları travma gibi acil konulardan başlanmıştır. Aslında , bu bölüm hekime tanı için nasıl düşünmeli, tanı tipleri ve beyni etkileyen çeşitli patolojiler hakkında bilgiler vermektedir.

Osborn bu kitapta hekimlere beyin görüntüleme dünyasının kapılarını açmakla birlikte yeni fikirler ve tanılar ekleyerek tecrübeli nöroradyologların da ilgisini çekmektedir.

ISBN9786056484834
Basım Yılı2015
Sayfa Sayısı1296
Çeviri EditörüProf. Dr. Mehmet Tekşam Doç. Dr. Banu Çakır
Editör(ler)Anne G. Osborn

Yorum Yaz

Osborn Beyin Görüntüleme Patoloji ve Anatomi

Osborn Beyin Görüntüleme Patoloji ve Anatomi

Yorum Yaz