Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Pediatri Özet Bilgiler ve Güncel Notlar Daha büyük görüntüle

Pediatri Özet Bilgiler ve Güncel Notlar

9789752776395

Güneş Tıp Kitabevi

Tükendi

200,00 TL


KDV Hariç: 200,00 TL

Pediatri’de güncel, doğru, kanıta dayalı öğrenme deneyimlerini destekleyecek hazır tıbbi bilgiye ulaşımı mükemmelleştiren kaynak. 
Bu el kitabı eğitim sürecindekilerin, diğer eğitim alanların eğitimi için kullanabilecekleri en iyi örnektir. 
Satış rakamı olarak her zaman en fazla satan ilk 3 pediatri kitabı içindedir.

Kitap her disiplinde ilgili mentorlerle dikkatli çalışması ile biraraya getirilmiştir. 
Kitap asistan ve uzmanların dikkat etmeleri gereken tıbbi durumlarla karşılaşma şekline göre düzenlenmiş, servis veya poliklinikte karşılaşılan durumlar ve organ sistemleri gözetilmiştir. 
Kitap çocuk hekimliğinde bakım standartının çerçevesini oluşturan her gün artan kanıtların toplamını yansıtan, gelişen-değişen bir kaynaktır. 
Bu el kitabının önlüğün cebinde kalıcı bir yeri olsa da orda fazla durmayıp sürekli başvuracağınızdan emin olabilirsiniz.

Eserin Genel Özellikleri:

  • Her zamanki gibi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları eğitimi alan hekimler için özellikle yüksek verimde bilgi ve kanıta dayalı uygulamalar için kolay taşınabilen hızlı referans bir kitap 
  • Bu yeni baskı yoğun bir revizyondan geçti, bazı alanlar eksiltildi, bazıları genişletildi ve kemoterapi ilaçları, yan etkileri, ADHD değerlendirilmesi ve tedavisi, konjenital kalp hastalıkları ile ilgili şekiller gibi yeni bölümler eklendi.
  • Tamamen yeni bir bölüm olarak Pediatrik Dermatolojide klinik görseller de eklendi.
  • Bu kitapta Pediatride herkesin elinin altında olmasını isteyeceği çekirdek bilgiyi temsil ettiğine inanılan başlıklar seçildi. Her başlık için toplanan bilgi, konuyla ilgili verimli bir özet olması için eğitim almakta olan asistanlar ve yandal için seçilip organize edildi ve hocalar tarafından revize edildi.
  • Her bölüm en güncel kanıta dayalı uygulamaların, ulusal ve dernek yönergelerinin dikkate alınması, konuyla ilgilenenleri yönlendirebilecek yüzden fazla atıfın eklenmesi ile tekrar-değerlendirildi.
  • Kanıtların bulunmadığı alanlarda kabül gören en iyi uygulamalara ve Massachusetts General Çocuk Hastanesi uzman görüşlerine başvuruldu.
  • Bir önceki baskıda olduğu gibi, her referans, www.pubmed.gov dan ulaşılabilecek ve araştıran kişiyi direk aranan makaleye yönlendirecek şekilde verildi (Cochrane analizleri için 2 harf 6 sayılı arama sağlandı)

 

ISBN9789752776395
Basım Yılı2016
Sayfa Sayısı312
Yazar(lar)Paristosh Prasad
Çeviri EditörüProf. Dr. Begüm ATASAY

Yorum Yaz

Pediatri Özet Bilgiler ve Güncel Notlar

Pediatri Özet Bilgiler ve Güncel Notlar

Yorum Yaz