Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Anesteziyoloji ve Ağrı

Barash:Klinik Anesteziyoloji Soru Kitabı Daha büyük görüntüle

Barash:Klinik Anesteziyoloji Soru Kitabı

9789752774735

Güneş Tıp Kitabevi

850,00 TL


KDV Hariç: 850,00 TL

Barash: Klinik Anestezi Soru Kitabı 6. Baskı

Ait olduğu asıl metin olan ‘’Klinik Anestezi 7.basım’’ın güzide ününe yakışır şekilde, "Klinik Anestezi Soru Kitabı’nın bu tamamen gözden geçirilmiş baskısı yazılı ve sözlü sınavlara hazırlıkta etkili ve ayrıntılı bir tekrar imkânı sunmaktadır.

Barash Klinik Anesteziyoloji Soru Kitabı benzerleriyle karşılaştırıldığında anesteziyoloji raflarında her zaman kazanandır.
Tamamıyla Klinik Anestezi kitabının yeni baskısına paralel olarak revize edilmiş olan bu kitap Klinik Anestezi ve diğer önemli anesteziyoloji kitaplarıyla beraber seçkin yerini almıştır.

Günümüzde ulaşılabilir bilgi miktarının büyüklüğü ile beraber, yeni ve amacına uygun bilgiyi takip etmek fark gözetmeksizin hem öğrencileri hem de eğitimcileri zorlamaktadır.

  • Bu kitap, size daha önce öğrendiklerinizi kaynağı dahilinde ve bir perspektif içerisinde tekrar etmeniz için aracı olmaktadır. 
  • Kitaptaki çoktan seçmeli sorular yazılı sınavlardan önce kişisel değerlendirme yapmak için kullanılabilir.
  • Ön test şeklindeki değerlendirme, uzmanlara olduğu kadar yeni başlayanlara da çalışmalarına odaklanmalarında yardımcı olacaktır. 
  • Çalışma sonrası değerlendirme ise kişinin konuyla en ilgili materyallerdeki yeterliliğini kendi kendine ölçmesini sağlayacaktır.
  • Ek olarak, eğer kişiler çalışmalarını baştan sona bu şekilde düzenleyebilirse kitaptan daha da fazla yararlanılabilir.

Kitabın içinde bulacaklarınız:

  • 1200’den fazla düşündürücü tarzda ve sözlü sınavlara hazırlayacak şekilde düzenlen-miş soru
  • Daha verimli ve etkin bir tekrar yapmanıza yardımcı olacak, açık biçimde yazılmış ce-vaplar.
  • Klinik Anestezi 7.basımdan, konuya ilişkin geniş açıklamayı kolayca bulabilmenize yardımcı olacak sayfa referanslarını içeren, konuya karşılık gelen bölümler.
  • Her konu tekrar gözden geçirildi ve ana kaynağı Klinik Anestezi 7.basımdaki değişiklikleri yansıtacak şekilde laparoskopik cerrahi üzerine yeni bir bölüm eklendi.

Bu derleme kitabın önceki baskılarının giriş kısımlarında bahsedildiği gibi, uzmanlığımızla ilişkili bilgilerin miktarının gitgide arttığı gözlenmektedir; Klinik Anestezi gibi bir özet kitap bile oldukça karmaşık görülebilir. Zaman zaman, okuyucu duraksamak ve neler öğrendiğini görmek isteyebilir. Bu faktörler Klinik Anesteziyoloji Soru Kitabı’nın oluşturulmasına ihtiyaç doğurmuştur.

En basit anlatımıyla; bu kitapta yer alan çok seçenekli sorular yazılı bir sınav öncesi kendi kendini sınamak için kullanılabilir. Bununla birlikte, kişi çalışmaları sırasında bu kitabı da diğerleriyle birlikte kullanırsa bu kitabın daha faydalı olabileceğini düşünüyoruz. Bir ön test, okuma sırasında amatör olan okuyucuya bir uzman bakışı kazandıracaktır. Sonrasında yapılacak bir test ise en güncel materyallerden yararlanarak kişinin bilgi durumunu test etmesini sağlayacaktır.

Bu kitabın 6. baskısında, geniş ve kapsamlı ana kitap olan Klinik Anestezi’den yararlanılmıştır. Bu, bazı yeni bölümlerin eklenmesinin yanı sıra her görsel bölümdeki materyallerin düzenlenmesine yol göstermiştir.

Klinik Anestezi Soru Kitabı’nın özellikle genç araştırma görevlileri ve uzmanlar için klinik anestezi bilgilerini ölçmede yararlı olacaktır. 
Anestezi gibi engin bir alanda var olan bilgi yükünün büyüklüğü düşünülürse, bu soru-cevap kitabı anestezi kliniğinde dikkat çekilecek noktaların altını çizmek konusunda yardımcı olacaktır.

ISBN9789752774735
Basım Yılı2015
Sayfa Sayısı344
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Neil Roy Connelly, David G. Silverman
Çeviri EditörüProf. Dr. Ülkü Aypar

Yorum Yaz

Barash:Klinik Anesteziyoloji Soru Kitabı

Barash:Klinik Anesteziyoloji Soru Kitabı

Yorum Yaz