Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Anesteziyoloji ve Ağrı

Barash Klinik Anestezi Temelleri Daha büyük görüntüle

Barash Klinik Anestezi Temelleri

9789752779877

Güneş Tıp Kitabevi

3 500,00 TL


KDV Hariç: 3 500,00 TL

Barash Klinik Anestezi Temelleri

Klinik anestezinin temel öğelerine kolayca erişme olanağı sağlayan bir formatta, hızlı bir genel bakışa ihtiyaç duyan herkes için ideal ÖDÜLLÜ VE ÇOK SATAN bir kaynaktır. Bu alana ilgi duyan hekimlerin her seviyede ilk sırada tercih ettiği yayındır.


Klinik Anestezi Temelleri, Dr. Paul G. Barash, Dr. Bruce F. Cullen ve Dr. Robert K. Stoelting tarafından ortaya konulmuş popüler ve saygın bir kaynak olan Klinik Anestezi (Clinical Anesthesia) ailesinin bir parçasıdır.

Kitabın ikinci baskısı, anesteziyolojideki temel kavramları kapsayan, birçok etkili görselle desteklenmiştir. Kitabın yayın kurulu, Dr. Bruce F. Cullen, Dr. M. Christine Stock, Dr. Rafael Ortega, Dr. Sam R. Sharar, Dr. Natalie F. Holt, Dr. Christopher W. Connor ve Dr. Naveen Nathan’dan oluşmaktadır ve onlara birçok yazar uzmanlık alanlarında katkı sağlamıştır. 


 *** Klinik Anestezi Temelleri, her uzmanlık alanı ve çeşitli organ sistemleri ile ilgili, anestezinin temel kavramları hakkında ihtiyacınız olan tüm bilgileri, açık seçik ve basit bir şekilde sunmaktadır. Kitapta Fizyoloji ve farmakolojiden anatomiye ve sistem tabanlı anesteziye kadar, her bir alanın temel ilkelerini sizlere anlaşılır biçimde sunabilmek için, renkli grafikler, kolay okunabilir tablolar ve anlaşılır, özlü metinler kullanılmıştır.


Yeni baskının özellikleri: 

  • Konuları, önemli noktaları vurgulayan" Biliyor muydunuz? " kutucuklarının yanı sıra, anlaşılabilir ve görsellerle desteklenmiş bir şekilde sunar.
  • Her bölümün sonunda çoktan seçmeli sorular, cevaplar ve açıklamalar yer almaktadır.
  • İkinci baskıya yaşlı hastalarda anestezi hakkında bir bölümün yanı sıra, " Bir Bakışta " veya " Yakından Bir Bakış ” sağlayan güncel içerikte, 31 bölüm tabanlı infografik eklenmiş olması, kitabın yeni özellikleri olarak sunulmaktadır. 
  • Bilimsel ve teknik temelleri, farmakolojiyi ve teknolojiyi kapsayan bir giriş bölümü içerir.
  • Kitabın sonunda, elektrokardiyografi atlası; çok sayıda anahtar protokol, yönerge ve standart; algoritmalar, kullanışlı formüller ve daha fazlasını kapsayan bir Ekler bölümü yer almaktadır.
  • Uzmanlar, asistanlar, anestezi teknikerleri, hemşireleri ve uzmanlık ya da board sınavlarına hazırlanan hekimler, kısaca klinik anestezinin temel öğelerine kolayca erişme olanağı sağlayan bir formatta, hızlı bir genel bakışa ihtiyaç duyan herkes için ideal bir kaynaktır.
ISBN9789752779877
Basım Yılı2024
Basım Sayısı2
Sayfa Sayısı1056
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Paul G. Barash, Bruce F. Cullen, Robert K. Stoelting
Çeviri EditörüProf. Dr. Karamehmet YILDIZ

Yorum Yaz

Barash Klinik Anestezi Temelleri

Barash Klinik Anestezi Temelleri

Yorum Yaz