Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Obstetri ve Jinekolojide Tartışmalı Kavramlar Daha büyük görüntüle

Obstetri ve Jinekolojide Tartışmalı Kavramlar

9789752776593

Güneş Tıp Kitabevi

750,00 TL


KDV Hariç: 750,00 TL

  • Karmaşık durumlarda tanı yöntemleri, pratik beceriler, kanıta dayalı yaklaşımlar dikkate alınarak multidisipliner bir yaklaşımla ulusal ve uluslararası kılavuzların uygulaması irdelenmiştir. 
  • Güncel tartışmalar yanında Kadın Hastalıkları ve Doğum ve alt uzmanlık alanlarında tıp literatüründeki kanıtların bir özeti de bulunmaktadır. 
  • Olgular öğrenme hızı, kolay okumayı destekleyen "Öğretici Başlıklar", "Klinik İpuçları" ve "Kanıt Bankası" kutuları ile konunun hafızanıza kazınmasını sağlayacak şekilde özetlenmiştir.
  • Her vaka bilgisi sağlam tabanlı olarak uluslararası tanınmış uzmanlar tarafından yazılmıştır. Okuyuculara okuyucu dostu formatta kendi kendine akılcı öğrenme ve kendini test etme imkanı ve içgörü sağlar.
ISBN9789752776593
Basım Yılı2017
Sayfa Sayısı360
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Natasha Hezelgrave
Çeviri EditörüProf. Dr. Ali AYHAN, Prof. Dr. Faruk KÖSE, Doç. Dr. Muzaffer SANCI

Yorum Yaz

Obstetri ve Jinekolojide Tartışmalı Kavramlar

Obstetri ve Jinekolojide Tartışmalı Kavramlar

24 vakanın tamamı Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında karar vermenin stratejik ve öğretici olduğu şekilde seçilmiştir.
Bütün müfredatı kapsayacak yaygın karşılaşılan belirli zorlu senaryolar seçilmiş ancak hiçbir şekilde basit cevaplar ya da sonuçlar esas alınmamıştır.

Yorum Yaz