Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Biyokimya

Wallach'ın Tanıda Laboratuvar Testlerinin Yorumlanması 9. Baskı Daha büyük görüntüle

Wallach'ın Tanıda Laboratuvar Testlerinin Yorumlanması 9. Baskı

9786054949106

İstanbul Tıp Kitabevleri

1 370,00 TL


KDV Hariç: 1 370,00 TL

Bu kitap test sonuçlarını, bu sonuçların olası anlamlarını, ayırıcı tanıları ve mevcut testlere ilişkin kısa açıklamaları sunarak, hekimlerin testleri daha etkin ve verimli bir şekilde kullanmalarını sağlayan laboratuvar testlerine yönelik pratik bir kılavuzdur.

Kitap iki bölüm olarak tekrar düzenlenmiştir. Birinci bölümde, laboratuvar testleri alfabetik sırada listelenmiş ve klinik karar verme sürecinde klinik laboratuvar integrasyonu vurgulanmıştır. Gerekli görüldüğünde, testlerle ilgili duyarlılık, özgüllük ve pozitif ile negatif olasılıklar belirtilmiştir. Mikrobiyoloji testleri ayrı olarak verilmiştir. İkinci bölüm ise hastalıklara ayrılmıştır. Gerekli görülen durumlarda, öncelikle hastanın temel şikayeti ve/veya fiziksel bulguları sunulmuş, daha sonra hastanın temel şikayetleri ile ilgili farklı hastalıklar üzerinde yoğunlaşılmıştır. Buna ek olarak güncel moleküler tanı testleri, sitogenetikler, en sık karşılaşılan hata kaynakları, test sınırlandırılmaları ve spesifik klinik tablolar için uygun olan testlerin belirlenme yolları da bir araya toplanmıştır.     

ISBN9786054949106
Basım Yılı2014
Sayfa Sayısı1160
Kitap DiliTÜRKÇE
Editör(ler)Mary A. Williamson

Yorum Yaz

Wallach'ın Tanıda Laboratuvar Testlerinin Yorumlanması 9. Baskı

Wallach'ın Tanıda Laboratuvar Testlerinin Yorumlanması 9. Baskı

Yorum Yaz