Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Hinman'ın Ürolojik Cerrahi Atlası Daha büyük görüntüle

Hinman'ın Ürolojik Cerrahi Atlası

9789752775152

Güneş Tıp Kitabevi

3 300,00 TL


KDV Hariç: 3 300,00 TL

“Dünyanın en çok satan ve okunan ürolojik cerrahi atlası ilk kez Türkçe olarak çıktı “

Alanında en güvenilir otoritelerin adım adım rehberliğinde, pratik olarak hemen hemen tüm ürolojik cerrahi girişimleri güvenli olarak gerçekleştirebilirsiniz. 
Detaylı renkli resimler ve klinik fotoğraflar nasıl yapıldığını size tam olarak göstermektedir.
 

  • Gerçekleştirmek istenen hemen tüm cerrahi işlemin detaylı bir taslağı ile neler olabileceğini ve nasıl yapılacağını bileceksiniz
  •  Konusunda en yeni bilgilere sahip, ürolojinin en önemli isimleri arasında olan yeni editörlerden tamamen doğru tecrübelerini ve güvenli yolları öğrenebilirsiniz.
  • Laparoskopik ürolojik cerrahinin yeni ve revize edilen bölümleri, robotik asiste laporoskopik prostatektomi, hipospadias cerrahisinde karar çizelgeleri, benign prostat hiperplazisinde Holmium:YAG laser tedavisi, erkek- bayan inkontinansda üretral slin-gler, sütür teknikleri, vasküler cerrahi, birçok yeni gelişme ve önemli başlıklar ile en yeni tekniklerde ustalaşabilirsiniz.
  • Konusunda lider olan uzmanlardan yorumlar, ipuçları ve kaçınılması gerekli olan detaylar ile her cerrahi girişime adım adım yaklaşım sergileyerek tehlikelerden uzak durup en iyi sonuçları elde edebilirsiniz.
  • Cerrahi perspektifden elde edilen renkli fotoğraflarla ve resimlerle her cerrahi girişimin gerçek görüntüsünü elde edebilirsiniz.
  • Deneyimli cerrahlar kadar asistanlar için uygun olan hızlı, açık ve kolay kullanımlı format sayesinde cevapları hızlıca bulacaksınız.
ISBN9789752775152
Basım Yılı2014
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı1152
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Joseph A. Smith, Jr Çeviri Editörü Prof. Dr. Öztuğ ADSAN

Yorum Yaz

Hinman'ın Ürolojik Cerrahi Atlası

Hinman'ın Ürolojik Cerrahi Atlası

Yorum Yaz