Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Kornea Topografisi Daha büyük görüntüle

Kornea Topografisi

9786055265151

Atlas Tıp Kitabevi

750,00 TL


KDV Hariç: 750,00 TL

Kornea topografisi ve wavefront teknolojilerindeki hızlı gelişmeler ve kornea topografisinin sadece refraktif cerrahide değil, premium GİL cerrahisinde de artan uygulamaları ile birlikte, bir bestseller olan Kornea Topografisi: VVavefront Çağında Klinik Uygulamalar İçin Rehber kitabının yeni baskısı hem oftalmologlar hem de optometristler için bu alandaki en önemli kaynak olacaktır.
ikinci baskıda, Dr. Ming Wang, Dr. Tracy Svvartz ve onlara katılan 50'nin üzerinde yazar, refraktif cerrahi ve premium lens cerrahisinin önemli konularını bir araya getiriyor ve kornea topografisini vvavefront teknolojisi bağlamında ele alıyor. Bu baskıda, 500'ün üzerinde resimle, bu teknolojilerdeki son gelişmelere özel bir önem veriliyor.
Kornea Topografisi, İkinci Baskı sadece refraktif cerrahideki değil, kornea ve premium GİL cerrahisinde de kapsadığı topografik konuları arttırdı. Kornea ve lens tabanlı cerrahilerin birleşerek yeni bir disiplin oluşturduğu günümüzde, bu yeni disiplindeki tüm cerrahilerle ilgili topografik uygulamalara hakim olmak, tüm ön segment cerrahları ve uygulayıcılarının kazanması gereken önemli gereken bir vasıftır.

Bu Baskının Kapsadığı Kornea Topografisi ve Wavefront Teknolojileri

Placido tabanlı topografi sistemleri
Yükseklik tabanlı topografi sistemleri
Ultrason tabanlı topografi sistemleri
OKT tabanlı topografi sistemleri
Topografi ve vvavefront kombine sistemler
Ön segment cerrahileri için topografi bilimi ve uygulamalarındaki en gelişmiş teknolojinin bu kitapta çok iyi bir şekilde sunulması, bu kitabı refraktif cerrahi ve premium GİL cerrahisindeki son teknoloji uygulamalar için en kapsamlı kaynak haline getirmektedir.

Bu Baskının Kapsadığı Kornea Topografisi ve Uygulamaları

RK/CK/LASİK/PRK sonrası korneaların ve kornea hastalıklarının topografileri
Topografi kılavuzlu kontakt lens uygulaması

Refraktif cerrahide ve Premium lens cerrahisinde topografi uygulaması

Topografi kılavuzlu kornea cerrahisi
Topografi kılavuzlu kişiye özel tedaviler

Topografi ve vvavefront verisini kullanarak kombine tedavi stratejileri
Wavefront çağında kornea topografisinin geleceği
Teknolojideki gelişmeleri yansıtacak şekilde güncellenen ve tekrar organize edilen Kornea Topografisi: VVavefront Çağında Klinik Uygulamalar İçin Rehber, tüm ön segment cerrahları, oftalmologlar ve optometristler için vazgeçilmez bir kaynaktır.

ISBN9786055265151
Basım Yılı2014
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı272
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Ming Wang
Çeviri EditörüProf. Dr. Ahmet Demirok

Yorum Yaz

Kornea Topografisi

Kornea Topografisi

Kornea Topografisi

Yorum Yaz