Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları   

Yenidoğan Acilleri - Türkçe Daha büyük görüntüle

Yenidoğan Acilleri - Türkçe

9789756266403

Nobel Tıp Kitabevi

180,00 TL


KDV Hariç: 180,00 TL

AKUT BAKIM VE ACİL ORTAMINDA YENİDOĞANLARIN YÖNETİMİNDE EKSİKSİZ BİR KLİNİK KAYNAK

Yenidoğan Acilleri yenidoğan döneminde görülen aciller ve akut hastalıkların tam spektrumu için klinik stratejiler ve tanısal işlemleri ayrintili anlatır. Kitap mantıksal olarak anatomik bölgelere göre düzenlendi ve 100 tam renkli resimle zenginleştirildi. 

  • Baş, Göz, Kulak ve Boyun Nörolojik, Solunum, Kardiyak Abdominal, Genitoüriner Ortopedik, Dermatolojik Enfeksiyöz, Hematolojik dahil, acil bölümde çok sık görülen yenidoğan sorunlarının güvenilir, sistemli bir anlatımı

ÖZELLİKLER

  • Yoğun bir klinik odaklanma bu zorlu hastalarda etkili bir klinik yönetim için başarılı bir strateji düzenlenmesiyle ilgili bütün sorunları araştırır.
  • Acil hekimimin günlük klinik gereksinimlerin karşılamak için özel olarak hazırlandı. Anatomik tabanlı uygun bir organizasyona ve uygulamalı değeri olan içeriğe sahiptir.
  • 100 tam renkli resim
  • Uzman yazarlar bu problemleri günlük yöneten yirmi acil hekimi taragfından yazıldı.
ISBN9789756266403
Basım Yılı2013
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı244
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Richard M. Cantor, P. David Sadowitz
Çeviren(ler)Prof. Dr. Rahmi Örs

Yorum Yaz

Yenidoğan Acilleri - Türkçe

Yenidoğan Acilleri - Türkçe

Yorum Yaz