Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Erkek Üreme Sistemi Hastalıkları ve Tedavisi Daha büyük görüntüle

Erkek Üreme Sistemi Hastalıkları ve Tedavisi

9786054499793

İstanbul Tıp Kitabevleri

378,00 TL


KDV Hariç: 378,00 TL

Toplumsal olaylar ve çağlar üzerinde çalışan bilim insanları, insanın yerleşik toplumsal gelişim sürecini üç dönemde incelemektedirler. İnsanlığın sanayi devrimine kadar geçirdiği ilk dönem tarım dönemi, 18. yüzyıldaki üretim ve endüstrideki gelişmelerinden sonraki dönem ise sanayi dönemi olarak adlandırılmaktadır. Sanayi devriminin aşılarak, yoğun bilgi üretim ve tüketiminin olduğu günümüz dönemi ise “bilgi ve iletişim çağı” olarak kabul edil- mektedir.
Yoğun bilgi üretimi, hangi bilginin kanıta dayalı yararlı bilgi olduğu konusunda zorluklara neden olmaktadır. İletişim olanaklarının artması bilgiye ulaşmayı kolaylaştırmış olmasına rağmen, kanıta dayalı toplu ve güncel bilginin günlük pratikte optimum kullanılmasını sağlayacak basılı eserler halen önemini sürdürmektedir.
Her zaman en üst düzeyde bilimsel mesleki gelişimi hedefleyen Türk Androloji Derneği, Eğitim, Bilim ve Teknoloji Politikası gereği bilgi aktarımı sağlayacak basılı kaynaklar ile ilgili faaliyetlerine devam etmektedir. Günümüze kadar The History of Male-Female Sexuality and Fertilitiy In Asia Minor, Kadın ve Erkek Cinsel Sağlığı, Erkek Reprodüktif Sistem Hastalıkları ve Tedavisi, Seksüel Tıp Kitap Çevirisi, Ürolojide Yeni Ufuklar, Prostatın Benign Hastalıkları, Çevrenin Erkek Cinsel ve Üreme Sağlığına Etkisi ve Korunma Yolları adlı kitaplar hazırlanmış, meslektaşlara ve bilim çevrelerine ulaştırılmıştır.
Son yıllarda erkek üreme sistemi fizyolojisi ve infertilite alanındaki gelişmelere paralel olarak Türk Androloji Derneği tarafından basılmış Erkek Reprodüktif Sistem Hastalıkları ve Tedavisi adlı kitabın güncellenmesi gündeme gelmiştir. İlk basımı meslektaşlarımız ve Türkçe konuşan ülkelerde de yoğun ilgi görmüş olan bu kitabın içeriğindeki 69 konunun hazır- lanmasında, konusunda uzman yazarların büyük katkıları olmuştur. Bu eserin androloji ve Türkiye tıp ortamına faydalı olmasını dileriz.

ISBN9786054499793
Basım Yılı2013
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı930
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Türk Androloji Derneği

Yorum Yaz

Erkek Üreme Sistemi Hastalıkları ve Tedavisi

Erkek Üreme Sistemi Hastalıkları ve Tedavisi

Yorum Yaz