Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

ABC Serisi Deri Kanserleri Daha büyük görüntüle

ABC Serisi Deri Kanserleri

9789757175926

Atlas Tıp Kitabevi

75,00 TL

60,00 TL

-20%


KDV Hariç: 60,00 TL

Okan Yeşilli
 

Deri kanserleri diğer kanserlere kıyasla oranları hızla artan, Batı dünyası ve Avustralyada en sık görülen malignitelerdir. ABC serisi içindeki bu yeni ve geniş çaplı resimli kitap, deri kanserleri ve prekanseröz lezyonlar hakkında öz halde, görsel ve pratik bir bakış sağlamakta. Renkli/kaliteli fotoğraf ve resimleriyle deri kanserleri ya da deri kanserleriyle karışabilen renkli lezyonlarının ayırt edilebilmesi için oldukça faydalı veriler sağlamakta.

Kitap, sahalarında uzmanlaşmış kişilerce yazıldı ve üç majör deri kanserine -melanoma, bazal hücreli karsinoma ve yassı hücreli karsinoma- ve onların ayırıcı tanısına ayrılmış bölümler var. Klinisyenlerin benign ve malign deri lezyonlarını büyük bir doğrulukla birbirinden ayırt edebilmesi için tanısal incelikleri içeren özel vurgular yer alıyor. BK NICE kılavuzu doğrultusunda bu kitap, Avustralya yaklaşımını da içererek, birincil basamaktaki en iyi tedavi uygulamalarının altını çizizor. Korunma, cerrahi ve cerrahi olmayan tedavileri ve nadir görülen deri kanserlerini de içeren diğer konularda ele alındı.

ABC Serisi Deri Kanserleri aile hekimleri, eğitimdeki cerrahlar ve dermatologlar, asistanları, saha hemşireleri, uzman hemşireler ve tıp öğrencileri gibi çok geniş bir okuyucu grubu için çok kıymetli bir kaynak olacak.

ISBN9789757175926
Basım Yılı2011
Sayfa Sayısı66
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Dr. Okan Yeşilli Dr. Arif Keleşoğlu

Yorum Yaz

ABC Serisi Deri Kanserleri

ABC Serisi Deri Kanserleri

Yorum Yaz