Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Özet Klinik Oftalmoloji ve Renkli Atlası Oküloplastik Daha büyük görüntüle

Özet Klinik Oftalmoloji ve Renkli Atlası Oküloplastik

9786054089086

Rota Tıp

81,00 TL


KDV Hariç: 81,00 TL

Çeviri Editör(ler): : Doç. Dr. Rana Altan-YAYCIOĞLU

Philadelphia’daki ünlü Wills Göz Hastanesi’nde geliştirilen bu yeni heyecan verici seriler, çok sayıda oftalmik problemin ayırıcı tanı ve tedavisinde hatasız rehberlik yapmaktadır. Her durum için bir ya da daha fazla sayıda fotoğrafla birlikte, çarpıcı epidemiyolojik bilgiler, öykü, fizik muayene, ayırıcı tanı, laboratuar yöntemleri, özel incelemeler, hastalığın seyri ve güncel tedavi yöntemleri sunulmuştur.
Göz hastalıklarının diğer sağlık dallarına göre avantajı çoğu hastalığın tanısının görülerek konulabilmesidir. Bu avantaj oküloplastik için özellikle geçerlidir. Göz doktorlarının hastalıkların klinik görünümlerine aşina olmaları doğru tanıyı koymakta onlara yardımcı olacaktır. Kaliteli renkli fotoğraflarla zenginleştirilmiş olan bu kitap aynı zamanda klinik yaklaşım ayırıcı tanı ve tedavi konularında da kısa bilgilerle yoğun poliklinik koşullarında doktorlarımızın rahatlıkla başvurabilecekleri bir kitap olarak hazırlanmıştır

ISBN9786054089086
Basım Yılı2008
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı336
Kitap DiliTÜRKÇE
Çeviri EditörüRana Altan-YAYCIOĞLU

Yorum Yaz

Özet Klinik Oftalmoloji ve Renkli Atlası Oküloplastik

Özet Klinik Oftalmoloji ve Renkli Atlası Oküloplastik

Yorum Yaz