Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Radyoloji

Abdominal radyolojinin esasları Daha büyük görüntüle

Abdominal radyolojinin esasları

9786059615143

Dünya Tıp Kitabevi

750,00 TL


KDV Hariç: 750,00 TL

Abdominal radyoloji pratiğinde çok önemli olan ana noktalarda uzmanlaşın!

Bu verimli öğrenme aracı klinik rotasyonlarda asistanların bilmesi gereken herşeyi kapsayarak bu zaruri bilgileri pratik ve yüksek verimli bir formatta parmak uçlarınıza getirmektedir. Öğrenim hedefleri, özet noktalar, ayırıcı tanı tabloları ve çoktan seçmeli sorular etkin çalışmayı kolaylaştırıyor. 800’den fazla muhteşem illüstrasyon alanın en önemlilerini –gastrointestinal görüntülemede görülen  çok çeşitli patolojileri anlamak için gerekli olan hayati bilgiyi- öne çıkarmaktadır.

  • Radyografi, floroskopi, enine-kesit görüntüleme modaliteleri, baryum çalışmaları, MR görüntüleme, ve daha fazlasını kapsayan detaylı görüntüleme çalışmaları, Gİ traktı etkileyen patolojilere özlü rehberlik yapmaktadır.
  • Radyolojideki son gelişmeler alanlarında iyi tanınmış uzmanlarca tartışılmakta,radyolojinin erken tanı, teşhis, triyaj ve tedavideki rolünde sizi güncel tutmaktadır.
  • Baryum çalışmaları, özofagus, mide, duodenum, ince barsak, kalın barsak, appendiks, periton, karaciğer, safra kesesi, safra yolları, pankreas ve dalak  dahil gastrointestinal radyolojideki her önemli alanı kapsamaktadır.
  • Her bölümdeki öğrenim hedefleri çalışmanıza odaklanmanıza yardımcı olur. Daha derin ve detaylı  bir öğrenim için referanslar verilmiştir ve kitabın sonunda bütün bir kendi kendini değerlendirme sınavı mevcuttur.
  • Yaklaşık 200 adet çoktan seçmeli soru, hepsi güncel sertifikasyon sınavları ile uyumlu olup önemli konseptleri pekiştirerek  kendi kendine değerlendirmeyi kolaylaştırır.
ISBN9786059615143
Basım Yılı2018
Sayfa Sayısı304
Yazar(lar)Ajay K. Singh
Çeviri EditörüProf. Dr. Murat Danacı

Yorum Yaz

Abdominal radyolojinin esasları

Abdominal radyolojinin esasları

Yorum Yaz