Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Temel Klinik ve Tanısal Tıbbi Viroloji Daha büyük görüntüle

Temel, Klinik ve Tanısal TIBBİ VİROLOJİ

9786053207542

Nobel Akademik Yayıncılık

371,00 TL

353,00 TL


KDV Hariç: 353,00 TL

Küreselleşen dünyada bir bölgede oluşan salgının kısa sürede başka ülkelerin de gündemi olması tıbbi mikrobiyoloji özelinde teorik ve pratik uygulamaları ile viroloji eğitimini önemli hale getirmiştir. Her gün yeni bir virüs ya da modifiye formu ile bilinen bir etken, bir yerlerde bir toplumda salgın yaparken gözlenebilmektedir. Temel, Klinik ve Tanısal Tıbbi Viroloji kitabı, tıp fakültesi öğrencileri başta olmak üzere, tıbbi mikrobiyoloji yüksek lisans ve doktora öğrencileri, tıpta uzmanlık öğrencileri ve tıbbi viroloji yan dal eğitimi alan dahası virolojiye ilgi duyan herkese, hiç detaya girmeden teorik/pratik bilgiler veren bir ders kitabı şeklinde planlanmıştır.

 


Kitap içeriği, tıbbi viroloji yan dal uzmanlık eğitim müfredatına uyumlu olacak şekilde hazırlanmıştır. Kitaptaki ilk bölüm genel viroloji bilgilerini içermekte, ikinci bölüm ise daha çok klinik viroloji konularına ayrılmış olup klinikte önem arz eden tüm virüsler yanı sıra yeni beliren, yeniden önem kazanan ve bölgemizi direkt ya da dolaylı olarak ilgilendiren etkenlerde de detaya girilmiştir. Kitabın son bölümünde ise konvansiyonel ve ileri viral tanı yöntemlerine yer verilmiştir.
Kitabın okuyucusuna, dolayısı ile insan sağlığı ve topluma yararlı olması dileğiyle…

ISBN9786053207542
Basım YılıOcak, 2018
Basım Sayısı1. Baskı
Sayfa Sayısı462
Editör(ler)Mustafa Altındiş
Ebat "cm"19,5x27,5

Yorum Yaz

Temel, Klinik ve Tanısal TIBBİ VİROLOJİ

Temel, Klinik ve Tanısal TIBBİ VİROLOJİ

Yorum Yaz