Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Endokrinoloji Yandal Konsültasyon El Kitabı Daha büyük görüntüle

Endokrinoloji Yandal Konsültasyon El Kitabı

9786053352440

Nobel Tıp Kitabevi

237,00 TL


KDV Hariç: 237,00 TL

Bu dinamik ve hızlı erişilebilir kaynak el kitabının üçüncü baskısı The Washington Manual serisinden beklediğiniz pratik ve basamaklı kılavuzluğu asğlamaya devam ederken klinik konsültasyonda en sık görülen endokrin bozukluklara güncel ve pratik yaklaşımları dahil edecek şekilde güncellenmiştir.

•  Değerlendirme ve tedaviye anahtar yaklaşımların vurgulanması tanısal beceriler kazanmanız, terapötik seçenekleri geliştirmeniz ve sonuçların iyileşmesi için yardımcı olur.

•  Çekirdek konu alanları arasında diyabet, pitüiter bozukluklar ve kemik konuları yer alır. Obezite, vitamin D, lipidler, HIV/AIDS ve poliendokrin sendromlarla ilgili bölümler çekirdek konuları tamamlamaktadır.

•  Her bir bölümde hazırlanması gereken noktalar endokrin bozuklukların tanı ve tedavisi hakkında çok önemli bilgiler sağlar.

•  Koyu renkle vurgulanan klinik inciler kıdemli hekimlerin tecrübesinden faydalanmanıza yardımı olur.

ISBN9786053352440
Basım Yılı2017
Sayfa Sayısı408
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Baranski
Çeviri EditörüDoç. Dr. Teoman Akçay

Yorum Yaz

Endokrinoloji Yandal Konsültasyon El Kitabı

Endokrinoloji Yandal Konsültasyon El Kitabı

Yorum Yaz