Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kardiyoloji   

Kalp İlaçları Daha büyük görüntüle

Kalp İlaçları / Opie

9786053350316

Nobel Tıp Kitabevi

540,00 TL


KDV Hariç: 540,00 TL

Kalp İlaçları kitabı, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de beğeni ile takip edilen, kardiyolojinin belli başlı kitapları arasında çoktan yerini almış ve okuyucuların güvenini hak etmiş bir eserdir. Bu eserin Türkçe' ye kazandırılmasından ötürü büyük kıvanç duymaktayız.

 

Bu baskıda, önceki baskıların tecrübelerinden de yararlanarak, okuyucuların sadece kitabın metninin Türkçe' ye değil, aynı zamanda bahsi geçen ilaçların Türkiye piyasasında bulunan muadillerine de ulaşabilmesini amaçladık. Bu nedenle metin içerisinde, orjinal metinden uzaklaşmak pahasına da olsa, mümkün olduğunca Türkiye'de kullanılan ilaç isimlerine yer vermeye çalıştık. Orjinal kitabın amacı, piyasada bulunan tüm ilaçlar hakkında bilgi vermekten ziyade genel bir yaklaşım ile çoğu jenerik ilacın ismini zikretmek olduğundan, biz de Türkiye piyasasında bulunan tüm müstahzarları değil, belli başlı isimleri metne dahil ettik. Bu amaçla uygulanan seçimin herhangi bir ticari kaygı ile şekillenmediğinin, tamamen jenerik ve sık kullanılan ilaç isimlerinin tercih edildiğinin altını çizmek isteriz. Çeviri içerisinde Türkçe ilaç isimlerinin de yer almasının okuyucularımıza büyük kolaylık sağlayacağı inancı içerisindeyiz.

ISBN9786053350316
Basım Yılı2015
Basım Sayısı8
Sayfa Sayısı568
Yazar(lar)Lionel H. Opie, Bernard J. Gersh
Çeviren(ler)Uzm. Dr. Emre Aslanger, Uzm. Dr. Ebru Gölcük

Yorum Yaz

Kalp İlaçları / Opie

Kalp İlaçları / Opie

Yorum Yaz