Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Ortopedi ve Travmatoloji   

Ortopedik Cerrahi Ameliyat Teknikleri Daha büyük görüntüle

Ortopedik Cerrahi Ameliyat Teknikleri

9789752775695

Güneş Tıp Kitabevi

13 500,00 TL


KDV Hariç: 13 500,00 TL

Ortopedik Cerrahi Ameliyat Teknikleri

Prof. Dr. Mustafa BAŞBOZKURT, Prof. Dr. Selçuk BÖLÜKBAŞI, Doç. Dr. Akif M. ÖZTÜRK, Prof. Dr. Alpaslan ŞENKÖYLÜ, Prof. Dr. Cemil YILDIZ

Sam W. Wiesel

WIESEL ORTOPEDİK CERRAHİ AMELİYAT TEKNİKLERİ 4 CİLT TÜRKÇE 2015 BASKI

Cerrah bir ameliyat yapmaya karar verdiği an üç büyük soru ile karşılaşır: Ameliyat neden yapılıyor? Hastalığın hangi aşamasında ameliyat yapılmalı? Son olarak, teknik basamaklar nelerdir? Bu kitabın amacı büyük ortopedik cerrahi prosedürlerin “nasıl yapıldığını” ayrıntılı ve basamak basamak açıklamaktır. “Neden” ve “Ne zaman” her prosedürün öncesinde belirtildi. Buna rağmen, cerrahın özellikli vakalarda cerrahi kararı verirken “neden” ve “ne zaman” gibi kriterlerin temelini anlaması hedeflendi. Bu kitap bu operasyonların ayrıntılı basamaklarını gözden geçirmek ve anlaşılır hale getirmek için dizayn edildi.

Operatif Cerrahi Ameliyat Teknikleri görsel olması sebebiyle diğer kitaplardan ayrılır. Her prosedür sistematik biçimde anlatıldı bu da odaklanmış bir şekilde orijinal bir yapı ortaya çıkarmamızı sağladı. Cerrahın vakayı yaparken açık şekilde anlamasına yardımcı olacak şekilde uygun basamakların anlatılması hedeflendi.

Bu kitap dokuz ana bölüme ayrılır: Yetişkin Rekonstrüksiyon; Ayak ve Ayak Bileği; El, Bilek ve Önkol; Onkoloji; Pediatri; Omuz ve Dirsek; Spor Hekimliği; Omurga; Pelvis ve Alt Ekstremite Travması. Her bölüm kendi bölümünde uzman kişilerce düzenlendi. Sayısız gönüllülerle beraber editörlerin çok yoğun çalışmaları ile son haline getirildi. Bu mükemmel insanlarla çalışmak çok şevk verici ve ben bu insanlarla çalıştığım için onur duydum.

ISBN9789752775695
Basım Yılı2015
Sayfa Sayısı5344
Çeviri EditörüProf. Dr. Mustafa BAŞBOZKURT, Prof. Dr. Selçuk BÖLÜKBAŞI, Doç. Dr. Akif M. ÖZTÜRK, Prof. Dr. Alpaslan ŞENKÖYLÜ, Prof. Dr. Cemil YILDIZ
Editör(ler)Sam W. Wiesel

Yorum Yaz

Ortopedik Cerrahi Ameliyat Teknikleri

Ortopedik Cerrahi Ameliyat Teknikleri

Yorum Yaz