Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Laparoskopik Üroloji Daha büyük görüntüle

Laparoskopik Üroloji

9786054084104

Habitat

500,00 TL

400,00 TL

-20%


KDV Hariç: 400,00 TL

Laparoskopik üroloji, METE KİLCİLER

On bir ayrıntılı bölüme ayrılan bu referans kitap dünyanın önde gelen üroloji merkezlerinden uzmanların, uzmanlık ve araştırmalarını ortaya koymakta ve tüm ürolojik laparoskopi spektrumu üzerine otorite olan bölümler sunmaktadır. Her bölümde hasta seçimi, perioperatif değerlendirme ve komplikasyonlarm önlenmesi hakkında metodlar; belirli tekniklerin adım adım açıklanması; her prosedür için bu alanda güncelleştirilmiş çok sayıda prensip ve pratik bilgiyi net bir kavrayış sunulmaktadır.

Bu geniş kapsamlı ve okuyucu dostu rehber başarılı laparoskopik cerrahilerde gerekli olan tüm önemli strateji, teknik ve teçhizatı kaplamaktadır... benign ve malign hastalıklar ile ilgili laparoskopik prosedürleri... pediatrik prosedürler ile ilişkili belirli bölümler... laparoskopideki gelişmeler ve gelecek yıllarda sahaya damgasını vurabilecek ilerlemeler

ISBN9786054084104
Basım Yılı2012
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı
Kitap DiliTürkçe
BISACMED088000
DOI

Yorum Yaz

Laparoskopik Üroloji

Laparoskopik Üroloji

Yorum Yaz