Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Çiftçi ve Doğum Uzmanı Daha büyük görüntüle

Çiftçi ve Doğum Uzmanı

9786056333828

ZAMANIN RUHU YAYINCILIK

Tükendi

20,00 TL

16,00 TL

-20%


KDV Hariç: 16,00 TL

Kadınlar, doktorlar veya diğerleri Odent’e bir teşekkür borçludur. Bize onun gibi vizyon sahibi insanlar gerekiyor. Bu kitaptaki son hipotezinin de oldukça vizyon sahibi olduğunu düşünüyorum. Doğum konusunda son seferinde olduğu gibi yine haklı olabilir. Bu aşk kapasitesi -çok karmaşık olmayan bir oksitoksin molekülü içinde saklanmış- ve özellikle de gezegenimizi sevme ve koruma kapasitesi, küresel olarak hayatta kalmamız için bir önkoşuldur.’
                                                     Miriam Stoppard


Yakın zamana kadar aşk, şairler, sanatçılar ve filozofların hâkimiyetindeydi. Son dönemde çeşitli bilimsel bakış açılarından incelenmiştir. Michel Odent, uzman yaklaşımın; insanın hayatta kalması için potansiyel yeni bir strateji olarak sevginin önemini göz ardı ettiğini ve eski bir hayatta kalma stratejisi olan doğa ve diğer insan grupları üzerinde hâkimiyet kurmanın artık uygun olmadığını savunuyor. Yazar, çok sayıda disiplinlerden gelen verileri bir araya getirerek derinlemesine ve heyecan verici bir dizi açıklama sunabilmekte ve insanın hayatta kalması için yeni radikal stratejilerin benimsenmesi konusunu ortaya atmaktadır.

ISBN9786056333828
Basım Yılı2014
Sayfa Sayısı144 sayfa 13.00 cm × 19.50 cm
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Michel Odent
Çeviren(ler)Ramazan Gürer

Yorum Yaz

Çiftçi ve Doğum Uzmanı

Çiftçi ve Doğum Uzmanı

Yorum Yaz