Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Nöroloji

Santral Sinir Sisteminin Damarsal Hastalıkları Daha büyük görüntüle

Santral Sinir Sisteminin Damarsal Hastalıkları

9789752773479

Güneş Tıp Kitabevi

2 400,00 TL


KDV Hariç: 2 400,00 TL

SANTRAL SİNİR SİSTEMİ DAMARSAL HASTALIKLARI 2011 BASKI

 

" SEREBROVASKÜLER HASTALIKLARDA ULUSAL VE ULUSLAR ARASI GÜNCEL BİLGİ "

 

YÜZLERCE NÖROLOJİ UZMANI BİNLERCE MESLEKTAŞI İÇİN KALEME ALDI

 

  • Yeni kitap da iskemi, epidemiyoloji, iskemik inme mekanizmaları, apoptozis, serebral arter alanları ve sendromları, özgül hastalıklar ve sağaltımları ayrı ayrı bölümlerde ayrıntılı işlenmiş ve zengin kaynaklarca desteklenmiştir. Yaklaşık yüzün üzerinde bölümde değişik yazarlarca konular işlenmiş ve kendi alanlarında görüşlerini belirtmişlerdir. Bunca bilgi ve kaynağın bu alanda önemli bir boşluğu dolduracağı kesindir.

  • Ülkemizde serebrovasküler hastalıklar alanında geleneksel ulusal toplantılar ve sempozyumlar düzenlenmeye başlamıştır. Buralarda ülkemizin, beyin damar hastalıkları konusundaki sorunları ve gelişmeleri konuşulmakta ve bunlar günlük pratiğe aktarılmaktadır. Bu kitap bir ölçüde bu gelişmeleri ve yenilikleri de kapsamakta ve konuyla ilgili son kaynakları sentezleyen görüşleri de aktarmaktadır.

ISBN9789752773479
Basım Yılı2011
Sayfa Sayısı1246
Kitap DiliTürkçe
Editör(ler)Prof. Dr. Emre KUMRAL

Yorum Yaz

Santral Sinir Sisteminin Damarsal Hastalıkları

Santral Sinir Sisteminin Damarsal Hastalıkları

Yorum Yaz