Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Menisküs Daha büyük görüntüle

Menisküs

9786054949922

İstanbul Tıp Kitabevleri

1 500,00 TL


KDV Hariç: 1 500,00 TL

Bildiğiniz gibi menisküsler diz için son derece önemli yapılar; korumak için herşeyi yapmamız gerekiyor. Günümüzde tamir endikasyonları artık sadece periferik longitudinal yırtıklarla sınırlı değil, oldukça genişledi. Hele çok genç hastalarda, ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu ile birlikte olan olgularda menisektomi artık istisna olmalı. Bilinçlenme ve yaygın kursların yanında, hızla gelişen yöntem ve araçların da gelinen bu noktada büyük payı var.

 

Başkanımız sevgili Mehmet Aşık'ın yoğun isteği ve iradesi, yönetim kurulumuzun desteği ve menisküs kurulumuzun çabaları sonucunda bu değerli kitabı şu an elinizde tutuyorsunuz. Bu kitabı sizlere sunmanın zamanı gelmiş hatta geçmişti. Kitabın ortaya çıkmasındaki yoğun emekleri için editör arkadaşlarıma ve çok kıymetli yazarlarımıza sonsuz teşekkürler..

ISBN9786054949922
Basım Yılı2016
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı209
Kitap DiliTürkçe
Editör(ler)Mehmet Aşık

Yorum Yaz

Menisküs

Menisküs

Yorum Yaz