Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp

Hayat Değiştiren Yiyecekler Daha büyük görüntüle

Hayat Değiştiren Yiyecekler

9786057649140

Nemesis Kitap

249,00 TL

199,20 TL

-20%


KDV Hariç: 199,20 TL

Ezber bozan kitap Medikal Medyum’un yazarının heyecanla beklenen kitabı Türkçede!

 

Hastalıkların gerçek sebeplerine yönelik tüm detayların yer aldığı bu kitapta, yaşamımızı tehdit eden Affetmeyen Dörtlü’nün ne olduğunu öğrenecek, yiyeceklerin mucizevi sağaltım gücüne dair başka hiçbir yerde bulamayacağınız bilgilerle karşılaşacaksınız.

 

Hayat Değiştiren Yiyecekler sadece sağlığınız konusunda uzmanlaşmanızı sağlamayacak, size dostlarınızı, ailenizi ve sevdiklerinizi de koruma yetisi kazandıracak.

 

Yabanmersininden enginara, hurmadan kuşkonmaza, kedipençesinden karahindibaya kadar çok sayıda yiyeceğin yaratabileceği mucizeleri bu kitap sayesinde keşfedecek, böylece hayatınızı değiştirmenin ipuçlarına kavuşmuş olacaksınız!

 

Anthony William’ın kitapları yanlış ve eksik teşhis koyulan, gerektiği şekilde tedavi edilmeyen ya da tıbbın henüz çözemediği sıkıntılarla mücadele eden on binlerce hastaya çare oldu. William bu kitapta da elliden fazla meyvenin, sebzenin, otun ve baharatın iyileştirici gücüne ve sağlığımız üzerindeki olağanüstü etkisine dair ayrıntılı bilgiler veriyor; her yiyeceğin özelliklerini, rahatsızlıklara nasıl çözüm olabildiğini ve getirdiği manevi faydaları açıklıyor. Ayrıca yiyeceklerden maksimum faydayı almanıza yardımcı olacak onlarca lezzetli tarif veriyor.

 

Bu kitapta aşağıdaki rahatsızlıkların gerçek nedenlerini ve iyileşme yollarını keşfedeceksiniz:


· Kaygı
· Otoimmün Bozukluklar
· Kanser
· Şeker Hastalığı
· Sindirim Problemleri
· Yorgunluk
· Yiyecek Alerjisi
· Kısırlık
· Enflamasyon
· Uykusuzluk Hastalığı
· Lyme Hastalığı
· Hafiza Kaybı
· Mİgren
· Tiroit Hastalığı
· Fazla Kilolar

 

ISBN9786057649140
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı368
Yazar(lar)Anthony Williams
Çeviren(ler)Cihat Taşçıoğlu
Ebat "cm"19 x 22

Yorum Yaz

Hayat Değiştiren Yiyecekler

Hayat Değiştiren Yiyecekler

Yorum Yaz