Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Spor Yönetimi

Yoga Nefes Bilimi Daha büyük görüntüle

Yoga Nefes Bilimi

9786057737564

Hermes Yayınları

130,00 TL

104,00 TL

-20%


KDV Hariç: 104,00 TL

Hindu Yogiler, bu kitabı okuyanların anlayacağı nedenlerden dolayı Nefes Bilimine her zaman büyük önem vermişlerdir. Pek çok Batılı yazar, Yogi öğretilerinin bu aşamasına değindi, ancak bu çalışmanın yazarlarının birçok favori Yogi nefes alıştırması ve yöntemiyle birlikte ezoterik öğrenciye kısa ve basit bir dille Yogi Nefes Bilimi’nin temel ilkelerini verebildiğine inanıyoruz.

Kitabın ilk bölümü Nefes Biliminin fiziksel aşamasına ayrılmıştır; daha sonra psişik ve zihinsel yönler ele alınarak son olarak ruhsal âleme değinilmiştir.

Yazarların, bu kadar kapsamlı ve yoğun bir konuyu bu kadar az sayfaya sığdırmalarındaki başarı takdire değerdir. Elbette yoğunluğu yanı sıra basit anlatımı “derin”, gizemli ve anlaşılmaz bir şey arayan bazılarının dikkatini çekmeyebilir. Bununla birlikte, bu kitapta aktarılan favori yogi nefes alıştırmaları son derece basittir ve bir kez öğrenildiğinde herkes için sağlığın ve ruhsal gelişimin pratik anahtarı olacaktır.

ISBN9786057737564
Basım Yılı2021
Sayfa Sayısı112
Yazar(lar)William Walker Atkinson, Yogi Ramacharaka
Çeviri EditörüKeman Menemencioğlu

Yorum Yaz

Yoga Nefes Bilimi

Yoga Nefes Bilimi

Yorum Yaz