Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

SPOR BİLİMLERİ

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ İL MERKEZLERİNDE BEDEN EĞİTİMİ DERSİNİN İŞLENEBİLİRLİĞİ Daha büyük görüntüle

Doğu Anadolu Bölgesi İl Merkezlerinde Beden Eğitimi Dersinin İşlenebilirliği

9786052396452

Akademisyen Kitabevi

225,00 TL

180,00 TL

-20%


KDV Hariç: 180,00 TL

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ İL MERKEZLERİNDE BEDEN EĞİTİMİ DERSİNİN İŞLENEBİLİRLİĞİ, BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİNİN SORUNLARI VE BUNLARIN ÖĞRENCİ TUTUMLARI ÜZERİNE ETKİSİ

Bu çalışmada Doğu Anadolu Bölgesindeki 10 ili temel alarak Beden Eğitimi ve Spor dersini ilgilendiren hemen her konuyu dikkate almak suretiyle sorunları, bu sorunların kaynaklarını, ne gibi çözümler üretilebileceğini tartışmaya ve yorumlamaya çalı­şıldı.

 

Öğretmenlerin bedensel ve ruhsal açıdan sağlıklı nesiller ye­tiştirmek için sadece zihinsel faaliyetlere değil sportif aktivitelere de gereken önemi vermesi Milli Eğitimimizin temel amaçların­dan biridir. Bu görevi yerine getirecek Beden Eğitimi ve Spor öğretmenlerinin görevleri ve sorumlulukları daha da artmakta­dır. Bu yüzden Beden Eğitimi ve Spor öğretmenleri, öğrencileri yetiştirirken onların sadece fiziki becerilerini geliştirmekle kal­mamalıdır. Aynı zamanda Atatürk’ün ifadesiyle “ahlakî” değerleri kendisine ilke edinen nesiller yetiştirmeye gayret etmelidir. Öğ­rencilerin spor aktivitelerini sadece bir ders olarak algılamalarına karşı sporun, hayat felsefesi ve yaşama farklı bir bakış olduğunu hissettirmelidir.

ISBN9786052396452
Basım Yılı2018
Sayfa Sayısı252 sayfa I. Hamur 70 gram Siyah Beyaz 13,5 x 21
Yazar(lar)Süleyman Erim ERHAN

Yorum Yaz

Doğu Anadolu Bölgesi İl Merkezlerinde Beden Eğitimi Dersinin İşlenebilirliği

Doğu Anadolu Bölgesi İl Merkezlerinde Beden Eğitimi Dersinin İşlenebilirliği

Yorum Yaz