Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

SEYAHAT TURİZM

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ Daha büyük görüntüle

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ - Tourism Management

9786053204879

Nobel Akademik Yayıncılık

308,00 TL

261,80 TL

-15%


KDV Hariç: 261,80 TL

Turizm, Türkiye'nin gündemini sürekli meşgul eden önemli konu başlıklarından biridir. Turizm bir yandan uluslararası ilişkiler, dış ticaret, küresel siyaset gibi ana konuların bir bileşeni olarak en üst düzey temasların gündemini oluşturmakta; diğer yandan da ülkeleri ve insanları ekonomik, kültürel, sosyal, çevresel, politik bakımlardan derinden etkilemeye devam etmektedir. 20. yüzyılda, önceki asırlarla mukayese edilemez derecede hızlanan ve kolaylaşan insan hareketliliği günümüzde temel insani haklardan biri olarak benimsenmiştir. Turizm, Türkiye gibi dünyada en çok ziyaret edilen ülkeler liginde en üst sıraları hedefleyen bir ülkede daha iyi anlaşılmalıdır. Teori ve uygulaması ile turizmi temel düzeyde tanıtmak bu kitabın temel amacıdır. On iki bölümden oluşan bu kitap; turizmin önemini, tarihini, geleceğini, insanların seyahate ilgilerini, endüstriyel katmanlarını (ulaştırma, konaklama, tur operatörlüğü-seyahat acenteliği, çekim merkezleri ve etkinlikler), işletmeciliğini, kamusal yönlerini ve ziyaretçilerin yönetimini açıklamaktadır. 
Bu kitap; Türkçe eğitim veren kurumlarda Turizme Giriş, Temel/Genel Turizm, Turizm Endüstrisine Giriş, Turizm İşletmeciliği, Turizmin Temelleri gibi isimler altında verilen derslerde temel kaynak olarak kullanılabilecek niteliktedir. Sa-dece öğrenciler için değil, turizm olgusunu ve endüstrisini tanımak isteyen herkesin başucu eseri olarak kullanabileceği bir kaynaktır. Bunlarla birlikte kitap, turizm uygulayıcılarının (yatırımcı ve işletmecilerin) ve kamuda turizmle ilgili karar vericilerin bilgi gereksinimlerini karşılamak gibi bir amaç da taşımaktadır.

ISBN9786053204879
Basım YılıEylül, 2016
Basım Sayısı5. Baskıdan Çeviri
Sayfa Sayısı488 - Renkli
Yazar(lar)Stephen J. Page

Yorum Yaz

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ - Tourism Management

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ - Tourism Management

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ - Tourism Management

Yorum Yaz