Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Sağlıklı Yaşıyoruz

Beden Konuştuğunda Alt Başlık Hiçbir şeyim yoksa neden ağrım var Daha büyük görüntüle

Beden Konuştuğunda Alt Başlık Hiçbir şeyim yoksa neden ağrım var

9786050212365

Say Yayınları

3 Adet

250,00 TL

212,50 TL

-15%


KDV Hariç: 212,50 TL

Dikkat: Stoktaki son ürün

Tıbbi muayenelerden “hiçbir şeyiniz yok” cevabını almanıza rağmen dinmeyen ağrılarla mı yaşıyorsunuz? Nörolog Dr. Arturo Goicoechea, bu kitapta modern tıbbın en büyük paradokslarından birine ışık tutuyor: Dokularda hasar yokken hissedilen gerçek ağrı.
Goicoechea’ya göre ağrı, her zaman bir hasar göstergesi değil; beynin bizi korumak adına kurguladığı, bazen de kontrolden çıkan bir “alarm” hikâyesidir. Yanlış bilgilerle şekillenen bu biyolojik öykü, organizmamızı haksız bir savunma sarmalına sokabilir.
•     Ağrı Pedagojisi: Hatalı beyin devrelerini bilgiyle yeniden eğitin.
•     Hipervijilans: Beyninizin neden “aşırı tetikte” olduğunu anlayın.
•     Özgürlüğü Geri Kazanmak: Semptom odaklı yaşamdan, biyolojik gerçekliğe dayalı özgür bir hayata geçiş yapın.
“Hayatta korkulacak hiçbir şey yoktur, sadece anlamamız gereken şeyler vardır.” Dr. Goicoechea ile kendi bedeninizin dilini yeniden öğrenin ve ağrının biyolojik senaryosunu değiştirmeye başlayın.

ISBN9786050212365
Basım Yılı2026
Sayfa Sayısı208
Yazar(lar)Arturo Goicoechea

Yorum Yaz

Beden Konuştuğunda Alt Başlık Hiçbir şeyim yoksa neden ağrım var

Beden Konuştuğunda Alt Başlık Hiçbir şeyim yoksa neden ağrım var

Yorum Yaz