Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Güzelliğin Mimarlarından Evde Bakımlı Kal - 10 Adet Kitap Daha büyük görüntüle

Güzelliğin Mimarlarından Evde Bakımlı Kal - 10 Adet Kitap

9786257354592

Akademisyen Kitabevi

100,00 TL

80,00 TL

-20%


KDV Hariç: 80,00 TL

10 Adet Güzelliğin Mimarlarından Evde Bakımlı Kal Kitabını indirimli satın alabilirsiniz.

Elinizdeki kitap; güzellik salonlarının kapatıldığı bir zamanda -evlerimizde çaresizce ekmek tarifleri denerken- bu boşluğu faydalı hale getirebilme arayışının kollektif bir çabayla gerçeğe dönüştürülmesiyle hayat bulmuş bir eserdir.

 

Tüm dünyanın, evinde, geleceğin belirsizliği ile çaresizce oturduğu pandemi yasakları döneminde İnstagram’dan güzellik uzmanlarımıza bir çağrı yaptık. Dedik ki: “İnsanların evde kaldığı bir dönemde, herkesin evinde bulunabilecek malzemelerle yapabileceği güzellik önerilerinizi paylaşır mısınız?”.

 

Bu çağrımıza yüzlerce güzellik uzmanımızdan ses verdi ve projede yer almak istediklerini bildirdi. Online olarak aldığımız tarifler sektörün önde gelen, birbirinden kıymetli isimlerden oluşan danışma kurulumuz tarafından büyük bir titizlikle incelendi. Bu inceleme sonrası uygun olarak değerlendirilen tarifler bu kitapta bir araya getirildi.

ISBN9786257354592
Basım Yılı2021
Sayfa Sayısı296
Kitap DiliTürkçe
BISACHEA003000

Yorum Yaz

Güzelliğin Mimarlarından Evde Bakımlı Kal - 10 Adet Kitap

Güzelliğin Mimarlarından Evde Bakımlı Kal - 10 Adet Kitap

Yorum Yaz