Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Radyoloji

Meme Hastalıklarında Görüntüleme Daha büyük görüntüle

Meme Hastalıklarında Görüntüleme

9786059615389

Dünya Tıp Kitabevi

1 250,00 TL


KDV Hariç: 1 250,00 TL

Meme Görüntülemesi günümüzdeki hızlı teknolojik gelişmeler ve meme bilimindeki yenilikler paralelinde memenin değerlendirmesinde çok önemli bir yer tutmaktadır. Tanıdan tedaviye her aşamada görüntüleme ile elde edilen bilgilere ihtiyaç vardır ve multidisipliner ekip içinde radyoloğun rolü ve sorumlulukları artmıştır.

Kadınların önemli bir sağlık sorunu olan meme kanserinde erken tanıda mamografik taramalar yaygınlaşmıştır ve artan sayıda uygulanmaktadır. Taramalar yanısıra tanısal amaçlı incelemelerde, görüntüleme eşliğinde yapılacak girişimsel işlemlerde, tedavi planlaması ve izlemde görüntüleme yöntemleri kullanılmaktadır. Radyolojik incelemelerin doğru yönetimi büyük öneme sahiptir. Mevcut kitap, tüm bu konuları kapsar nitelikte olup meme görüntüleme esasları, görüntüleme yöntemleri ve değerlendirme kriterlerini içermektedir. Meme hastalıklarıyla uğraşan hekimlerin ve radyoloji alanında araştırma görevlisi olan meslektaşlarımızın meme görüntüleme konusundaki eğitimlerinde başvurabilecekleri bir kaynak olması amaçlanmıştır.

ISBN9786059615389
Basım Yılı2020
Basım Sayısı2
Sayfa Sayısı456
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Ayşenur OKTAY

Yorum Yaz

Meme Hastalıklarında Görüntüleme

Meme Hastalıklarında Görüntüleme

Yorum Yaz