Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Radyoloji

MRG İle Karşılaştırmalı Kas-İskelet Ultrasonografisi Daha büyük görüntüle

MRG İle Karşılaştırmalı Kas-İskelet Ultrasonografisi

9786058742604

Dünya Tıp Kitabevi

750,00 TL


KDV Hariç: 750,00 TL

Cemal yüce
 

Ultrasonografinin radyayon içermemesi, duyarlılığı ve dinamik yapısı vergulanarak sık karşılaşılan kas-iskelet hastalıklarının tanısında diğer multiplanar görüntüleme yöntemleri ile birlikte nasıl kullanılacağı okuyuculara sunulmaktadır.

 

Farklı vücut kısımlarına göre 13 bölümden oluşan kolay anlaşılır bir başvuru kaynağıdır.

Endikasyonlar, teknik ve normal anatominin gözden geçirilmesinin arsından dejeneratif hastalıklar, inflamatuvar süreçler,travmatik yaralanmalar, tümörler ve diğer çeşitli kas-iskelet problemleri hakkında yazarlar tarafından okuyucuya yol gösterilmektedir.

Yüksek çözünürlüklü ultrasonografisini nasıl yapması gerektiğini öğretmesinin yanı sıra okuyucunun tanı becerisini de geliştirmesini sağlayacaktır.

 

Özellikler:

  • Ultrasomografi ve karşılaştırmalı MRG görüntüleri ile renkli hasta fotoğraflarından oluşan okuyucunun anlamasına yardımcı yüksek kalitede 864 resim

  • Gözden geçirmeyi hızlandıran ve kolaylaştıran anahtar bilgilerin vurgulandığı listeler

  • Transdüser pozisyonu dahil teknikle ilgili ipuçları

  • Her bölümün sonunda görüntülemeye dair inci ve tuzaklar

 

MRG ile Karşılaştırmalı Kas- İskelet Ultrasonografisi radyoloji asistanları kadar başta ortopedi ve acil tıp olmak üzere birçok klinisyenin günlük uygulamalarında kullanabilecekleri pratik bir başvuru kaynağı olmasının yanı sıra, sınavlar öncesi bir gözden geçirme kılavuzu ve radyoloji teknisyenlerinin de kolaylıkla erişebileceği bir el kitabıdır.

ISBN9786058742604
Basım Yılı2012
Sayfa Sayısı258
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Vikram S. Dogra, Diana Gaitini
Çeviri EditörüUzm. Dr. Cemal Yüce

Yorum Yaz

MRG İle Karşılaştırmalı Kas-İskelet Ultrasonografisi

MRG İle Karşılaştırmalı Kas-İskelet Ultrasonografisi

Yorum Yaz