Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Radyoloji

Radyoloji Soruları Daha büyük görüntüle

Radyoloji Soruları

9786059615334

Dünya Tıp Kitabevi

900,00 TL


KDV Hariç: 900,00 TL

Radyoloji eğitiminde birçok teorik konu anlatımı tarzında kitap kaleme alınmıştır. Elinizde ki bu kitap sorularla kişinin kendini sınaması, seçeneklerle fikir yürütmesi ve açıklamalarla konuyu kalıcı ve zevkli bir şekilde öğrenmesi için hazırlanmıştır. Her ünvandan radyoloğun yararlanması için sorular çeşitlendirilmiş, resimli sorularla daha ilgi çekici hale getirilmiştir. Sorular hazırlanırken mümkün olduğu kadar Türkçe terimler ve anlaşılır bir dil tercih edilmiştir. Hem soru tekniği, hem de soru formatı radyoloji uzmanlık sınavı, radyoloji mesleki yeterlilik sınavları ve radyoloji yan dal sınavı göz önüne alınarak hazırlanmıştır. Bu sınavlara hazırlanırken elinizin altında değerli bir soru bankası olarak yerini alacaktır.

3 yıllık çalışmanın ve emeğin ürünü olan bu kitap 34 yazar tarafından yaklaşık 2000 soru olarak hazırlanmıştır. Her konudan yeterli ve doyurucu miktarda soru, vaka ve resimli sorularla zenginleştirilmiştir. Kısacası elinizdeki bu kitap ile çok geniş bir bilim dalı olan radyolojiyi siz değerli meslektaşlarımıza daha kalıcı ilginç ve zevkli bir öğrenme metodu olan sorularla öğretmeyi hedeflemekteyiz. Çalışmalarınızda faydalı olması dileği ile.

ISBN9786059615334
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı992
Yazar(lar)Prof. Dr. Mert Köroğlu, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Soytürk

Yorum Yaz

Radyoloji Soruları

Radyoloji Soruları

Yorum Yaz