Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Psikoloji

Ölüme İnat Yaşamak Daha büyük görüntüle

Ölüme İnat Yaşamak

9786255605276

Nobel Akademik Yayıncılık

3 Adet

250,00 TL

212,50 TL

-15%


KDV Hariç: 212,50 TL

Dikkat: Stoktaki son ürün

Yarın yokmuş gibi sorgula hayatını. Bugün nasıl yaşamak istiyorsan, öyle yaşa!

“Ölmüş olmam gereken bir zamanda yaşıyordum. Başka bir filmde, o kayan yıldızı kaçırmış ve bu harika hayattan çoktan ayrılmış olurdum. Pek çok insan gibi yarınım olup olmadığını bilmeden yaşamayı öğrenmek zorunda kaldım. Çünkü istatistiklere göre yoktu. 35 yaşındayken tedavisi olmayan bağırsak kanserine hazırlıksız yakalandım. Beş yıl hayatta kalma şansımın yüzde sekizden az olduğu söylendi. Beş yıl sonra elimdeki tek seçenek şimdide yaşamak ve her günü ayrı ayrı değerli kılmaktı”.

Deborah James'e 35 yaşındayken tedavi edilemeyen ileri evre bağırsak kanseri teşhisi konuldu. Doktorlar beş yıl hayatta kalma şansının yüzde sekizin altında olduğunu söyledi. Ama o, istatistiklere değil yaşama tutunmayı seçti.
Hayata öyle bir tutundu ki yalnızca bedeniyle değil kelimeleriyle de binlerce insana ilham oldu.
Bu kitap, ölümle burun burunayken bile nasıl umut bulunabileceğini; hayatın en karanlık anlarında bile nasıl ışık yakılabileceğini anlatıyor.
Deborah, “Neden ben?” diye sormak yerine, “Neden olmasın!” diyerek kendi kaderini yeniden yazdı.
Şimdi seni de kendi hayatının yazarı olmaya davet ediyor.

Eğer yarın yokmuş gibi yaşasaydın bugün neyi değiştirirdin?

ISBN9786255605276
Basım Yılı2026
Sayfa Sayısı240
Yazar(lar)Deborah James

Yorum Yaz

Ölüme İnat Yaşamak

Ölüme İnat Yaşamak

Yorum Yaz