Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Psikiyatri

Gabbard’s Treatments of Psychiatric Disorders (TÜRKÇE) Daha büyük görüntüle

Gabbard’s Treatments of Psychiatric Disorders (TÜRKÇE)

9786054089291

Rota Tıp

Tükendi

324,00 TL

259,20 TL

-20%


KDV Hariç: 259,20 TL

Köksal Alptekin

Gabbard Psikiyatrik Bozuklukların Tedavisi, yaptığı üç baskı aracılığıyla psikiyatrik uygulamaların bütününü modern klinik uzmanlığı yansıtan bir şekilde daha ulaşılabilir bir biçimde sunmaktadır. 160ın üzerindeki yazar, ilk elden elde ettikleri deneyim ve içgörülerini, psikiyatrinin spesifik bozukluklarına ilişkin tüm önemli tedavileri yalnızca gözde uygulamalara odaklanmadan, çoğulcu bir yaklaşımla modern bir metin aracılığıyla sunmaktadır. Her bir bölüm tümüyle gözden geçirilmekle kalmamış, ayrıca hastalık-bazlı tedavilerin kalbine doğrudan giden bir biçimde metin tek bir ciltte sunabilmek üzere yeniden organize edilmiştir.

Okuyucuların en çok ihtiyaç duydukları tedavi bilgisini yoğunlaştırmak amacıyla titizlikle gözden geçirilen kitap, kognitif psikotik ve duygudurum bozukluklarından yeme bozuklukları, uyku bozuklukları ve dürtü kontrol bozukluklarına kadar bütün hastalık spektrumunu kapsaması amacıyla DSM-IV-TR ye uygun şekilde organize edilmiştir. Bu yeni baskıda demans daha kapsamlı bir şekilde sunulmuş, madde kötüye kullanımı ile ilgili materyal yeniden organize edilmiş, şizofreni hakkındaki son araştırmalar ve kişilik bozukluklarının anlaşılmasındaki son gelişmeler aktarılmıştır. Akıl sağlığı alanında çalışan klinisyenler için zorunlu bir mihenk taşı ve öğrenciler için çok önemli bir kaynak eser olan bu kitap şimdi çok daha kullanışlı bir klinik kaynak haline gelmiştir

ISBN9786054089291
Basım Yılı2009
Sayfa Sayısı996
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Köksal Alptekin

Yorum Yaz

Gabbard’s Treatments of Psychiatric Disorders (TÜRKÇE)

Gabbard’s Treatments of Psychiatric Disorders (TÜRKÇE)

Yorum Yaz