Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Psikiyatri

İçimdeki Rehber Daha büyük görüntüle

İçimdeki Rehber

9789759893798

Psikonet Yayınları

170,00 TL

127,50 TL

-25%


KDV Hariç: 127,50 TL

İÇİMDEKİ REHBER

Öykülerle Psikoterapi

Çok eski zamanlarda tanrılar, bilgelik hazinesini insanoğluna armağan etmeye karar vermişler. Bu hazineye kolayca sahip olmak değerini düşüreceğinden, onu saklayalım demişler. Biri demiş ki: Onu en yüksek dağa koyalım, diğeri: Okyanusların en derinine, bir diğeri de: Uzak yıldızlara koyalım...

Düşünmüşler taşınmışlar ve insanoğlunun bunlara zamanla kolayca ulaşacağına karar vermişler. Sonra içlerinden biri: Gelin bu hazineyi insanın içine koyalım. çünkü o, bilgeliği asla kendi içinde aramayacaktır demiş.

Sevgiyi, anlayışı hoşgörüyü, kabullenmeyi hep başkalarının gözlerinde arıyor ve mutsuzluğa mahkum, ömrümüzü tüketiyoruz. Sanıyoruz ki olaylar, insanlar, sahip olduklarımız ya da olmadıklarımız mutsuzluğumuzun kaynağı.

Eğer kendi içimize bakarsak İçimizdeki Rehber’in önce kısık, sonra giderek yükselen sesini duyabiliriz. O bize, aranılanın arayan olduğunu söyleyecektir.

 

“Küçük adamın aradığı başkasında,

büyük adamın aradığı kendinde bulunur.”

Konfüçyüs

ISBN9789759893798
Basım Yılı2013
Sayfa Sayısı216
Yazar(lar)Sümer Öztanrıöver

Yorum Yaz

İçimdeki Rehber

İçimdeki Rehber

Yorum Yaz