Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Psikiyatri

İyi Düşün İyi hisset Daha büyük görüntüle

İyi Düşün İyi hisset

9786050205589

Say Yayınları

350,00 TL

280,00 TL

-20%


KDV Hariç: 280,00 TL

Psikoterapinin popüler formlarından biri olan Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) son yıllarda giderek daha fazla uygulanmakta, etkinliği pek çok araştırma ile gösterilmekte ve bir dizi psikiyatrik problemle başvuran çocuk ve ergenlerde yaygın şekilde kullanılmaktadır. Psikiyatrik bozuklukların tedavi kılavuzlarında anksiyete bozuklukları, obsesif-kompulsif bozukluk, hafif ve orta ağırlıktaki depresyon ve fobilerde öncelikli tedavi yöntemi olarak önerilmektedir.

İyi Düşün İyi Hisset, çocuklarda ve ergenlerde uygulanacak Bilişsel Davranışçı Terapi’nin kavramları ve teknikleri hakkında bu alanda çalışan terapistler için kılavuz olacak nitelikte bir kaynaktır. BDT’nin özgül tekniklerinin çocuklara nasıl aktarılacağı ve çocuklar için kullanılmak üzere nasıl adapte edileceği konusunda kullanışlı fikirler sağlar. Ayrıca alıştırmalar ile okuyucu bazı materyallere yönlendirilir. Bu da, çocuklarla çalışma sürecini kolaylaştırmak için BDT’de kullanılan teknik ve fikirlerin örneklendirilmesine olanak tanır

ISBN9786050205589
Basım Yılı2017
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı476
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Paul Stallard

Yorum Yaz

İyi Düşün İyi hisset

İyi Düşün İyi hisset

Yorum Yaz

Benzer Kitaplar