Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Patoloji      

Tiroit Lezyonları Atlası Daha büyük görüntüle

Tiroit Lezyonları Atlası

9789756395257

İstanbul Tıp Kitabevleri

900,00 TL


KDV Hariç: 900,00 TL

Editör(ler) : Prof. Dr. Feriha ÖZ

Tiroit oldukça ilginç ve hastalıklarının çözümü açısından güç bir organdır. Özellikle tümörleri ve bazı otoimmun hastalıklarında saptanan morfolojik bulgular temel patoloji kurallarını unutturan değerlendirmeleri gerektirmekte, tiroide özgü kurallara uymayı zorunlu kılmaktadır. Bu kurallar yanlış tanıyı engellemekle birlikte, bazı durumlarda da kuralları uygulamakta son derece güçlük çekilebilmektedir. Tiroit hastalıklarını patolog olarak değerlendirmenin aşamaları, başta hastalıklarının iyi bilinmesi ve makroskobik değerlendirmenin çok iyi yapılması ile başlamaktadır. Sonrası, tiroit için gerekli olan kuralları uygulamakla mümkündür.

ISBN9789756395257
Basım Yılı2005
Sayfa Sayısı234
Yazar(lar) Prof. Dr. Feriha ÖZ

Yorum Yaz

Tiroit Lezyonları Atlası

Tiroit Lezyonları Atlası

Editör(ler) : Prof. Dr. Feriha ÖZ

Tiroit oldukça ilginç ve hastalıklarının çözümü açısından güç bir organdır. Özellikle tümörleri ve bazı otoimmun hastalıklarında saptanan morfolojik bulgular temel patoloji kurallarını unutturan değerlendirmeleri gerektirmekte, tiroide özgü kurallara uymayı zorunlu kılmaktadır. Bu kurallar yanlış tanıyı en

Yorum Yaz