Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Patoloji      

Malign Tümörlerin TNM Sınıflaması ve Evreleme Sistemi 8.Baskı Daha büyük görüntüle

Malign Tümörlerin TNM Sınıflaması ve Evreleme Sistemi 8.Baskı

9786058050952

Kongre Tıp Kitabevi

135,00 TL


KDV Hariç: 135,00 TL

Malign tümörlerin tanısı kanserli hastaların takip ve tedavisinde vazgeçil- mez adım olup, klinik ön tanı ile birlikte patologların günlük işlevinde çok önemli bir yer tutmaktadır. Sadece tanı değil kanserin patolojik sınıf- lama ve evrelemesi de patologlar tarafından yapılmaktadır. Her hasta için farklı yaklaşımlar, hastaya özgü, tümöre yönelik tedavi ve izlem protokol- leri pek çok merkezde klinikopatolojik kanser konseyleri ile sürdürülmek- tedir. Kanserle savaşta yeniliklerin takibi ve bu bilgilerin klinikopatolojik yakın ilişki ile hasta yararına kullanılması, değişik kanserlerde bilgi ve deneyim birikimi ve paylaşımı ile mümkün olmaktadır.

Onkoloji alanında tanı ve tedavide önemli işlev üstlenen hekimlerimize referans oluşturacak bir güncel kaynak olması amacıyla UICC (Union for International Cancer Control/ Uluslararası Kanser Kontrol Birliği)’nin ‘‘TNM Classification of MalignantTumors’’ başvuru kitabının sekizinci baskısını dilimize çevirmeyi amaçladık. Kitap, sistemlere göre kanserin en güncel evreleme esaslarını içermektedir. Ayrıca sınıflamadaki güncel değişiklikler çevirenin notu başlığı altında çeviriyi yapan, konularında deneyimli patologlar tarafın- dan gerekli yerlere eklenmiştir.

ISBN9786058050952
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı272
Yazar(lar)James D. Brierley, Mary K. Gospodarowicz, Christian Wittekind
Çeviri EditörüSergülen Dervişoğlu

Yorum Yaz

Malign Tümörlerin TNM Sınıflaması ve Evreleme Sistemi 8.Baskı

Malign Tümörlerin TNM Sınıflaması ve Evreleme Sistemi 8.Baskı

Yorum Yaz