Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Ortopedi ve Travmatoloji   

Campbell's Operative Orthopaedics 4 Cilt, Türkçesi

9786058022157

Doğan Kitap

19 950,00 TL


KDV Hariç: 19 950,00 TL

Campbell's Operative Orthopaedics 4 Cilt TÜRKÇE

. . İncelemekte olduğunuz bu 2017 versiyon Campbell's ile 2013 yılında yayınlanan bir önceki İngilizce versiyon Campbell's arasında bile, 100 yeni teknik, 300 yeni çizim ve 500 yeni ve güncellenmiş yüksek kalite fotoğraf farkı bulunmaktadır. Ortopedi camiasının bu tartışmasız en önemli kitabının, ülkemizde en son 2008 yılında Türkçe ye çevirildiği düşünülürse kitapta ne kadar değişiklik olabileceğini tahmin etmek güç olmayacaktır. 2017 versiyon Campbell's TÜRKÇE olarak Haziran 2020'de

"Doğan Tıp Kitabevi" etiketiyle yayınlanacak olup ön siparişler alınmaya başlamıştır.

 

Kapsam ve derinlikte rakipsiz olan "Campbell's Operative Orthopaedics" Ortopedik cerrahide en yaygın kullanılan kaynak olmaya devam ediyor ve yıllardır dünyanın dört bir yanındaki cerrahlar tarafından güveniliyor.

-En son yeniliklerden haberdar olmanız için yüzlerce yeni teknik, illüstrasyon ve   teşhis görüntüsü içeren yeni sürüme yapılan güncellemelerle, kullanılmaya değer her son teknoloji prosedürün ne zaman ve nasıl yapılacağı konusunda güvenilir rehberlik sağlar.

-Drs'in size getirdiği günümüzün tüm prosedürleri hakkında adım adım rehberlik ederek optimal sonuçlar elde edin.

-Azar, Beaty, Canale ve dünyaca ünlü Campbell Clinic'ten birçok katılımcı.

-Yaklaşık 100 yeni teknik, 300 yeni çizim, 500 yeni veya güncellenmiş fotoğraf ve yüksek kaliteli tanılama görüntüsü içerir. Her hasta için bilinçli klinik seçimler yapmaya yardımcı olmak için mümkün olan her yerde kanıta dayalı cerrahi kapsam sunar.

-Ambulatuvar cerrahi merkezindeki total eklem artroplastisi hakkındaki en son bilgileri, metal duyarlılığın nasıl yönetileceğini içerir.

-Skolyoz için kaburga bazlı distraksiyon implantları (VEPTR) ve uzaktan kumandalı büyüyen çubuklar (MAGEC) hakkında güncel ayrıntılar sağlar; femoroasetabular sıkışma (FAI) tanısı ve osteoartrit gelişimi üzerindeki etkisi; ve FAI'nin mini-açık doğrudan ön yaklaşımla tedavisi.

-Cömert sanat eserleri, dört cilt boyunca tutarlıdır ve taze, modern bir görünüm sağlar.

ISBN9786058022157
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı4800
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)S. Terry CANALE, James H. BEATY
Çeviri EditörüProf.Dr. Hayati Durmaz , Prof.Dr. Mehmet Aşık , Prof.Dr. Cengiz Şen , Prof.Dr. İrfan Öztürk , Prof.Dr. Cüneyt Şar , Prof.Dr. Önder Kılıçoğlu , Op.Dr. Ömer Naci Ergin , Op.Dr. Mehmet Ekinci , Op.Dr. Taha Kızılkurt

Yorum Yaz

Campbell's Operative Orthopaedics 4 Cilt, Türkçesi

Campbell's Operative Orthopaedics 4 Cilt, Türkçesi

Yorum Yaz