Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Ortopedi ve Travmatoloji   

Ortopedik Alçı ve Atel Uygulamaları Daha büyük görüntüle

Ortopedik Alçı ve Atel Uygulamaları

9786059160810

Hipokrat Kitabevi

165,00 TL


KDV Hariç: 165,00 TL

Kitabımız; görevine yeni başlayan acil, ortopedi, fizik tedavi ve plastik cerrahi hekimlerine ve hekimlerin en büyük destekçisi olan hemşire, teknisyen, fizyoterapist ve diğer yardımcı sağlık personeli arkadaşlarımıza alçı ve atel uygulamaları konusunda genel bilgi vermeyi amaçlamaktadır. Bu genel bilginin ilgili referans kitaplara ilave olarak alçı ve atel uygulamaları konusunda tecrübesi olan arkadaşlardan da yardım alarak artırılması gerekmektedir.

Tüm tıbbi girişimlerde söz konusu olan komplikasyonlar, en temel uygulamalardan biri olan alçı ve atel uygulamalarında da söz konusudur. Bu komplikasyonlardan kaçınmanın yolu; yapılacak uygulamanın detaylarına hakim olmaktan ve yanlış uygulamaların ne tür sorunlara yol açabileceğinin bilincinde olmaktan geçer. Bir bilim olmanın yanı sıra aynı zamanda bir sanat olan tıbbın tüm alanlarında olduğu gibi, alçı ve atel uygulamalarında da uygulayıcı ortaya bir sanat eseri koyar. Usulüne uygun yapılan bir alçı yada atel, hem uygulayıcıyı tatmin eder hem de hastanın sorunsuz şekilde iyileşmesine vesile olur.

Kitabımızın bu konudaki ilk Türkçe kaynak olarak tüm okuyucularımıza faydalı olması temennisiyle…

Hasan Hüseyin Ceylan

Mart 2018

ISBN9786059160810
Basım Yılı2018
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı110
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Op. Dr. Hasan Hüseyin Ceylan
Ebat "cm"13,5 x 19,5 cm, Karton Kapak 1. Hamur

Yorum Yaz

Ortopedik Alçı ve Atel Uygulamaları

Ortopedik Alçı ve Atel Uygulamaları

Yorum Yaz