Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Optisyenlik

Kontakt Lensler Daha büyük görüntüle

Kontakt Lensler

9786254396656

Nobel Akademik Yayıncılık

112,00 TL

95,20 TL

-15%


KDV Hariç: 95,20 TL

Bu kitap, üniversitelerin optisyenlik programında okuyan optisyen adayları için hazırlanmış bir ders kitabı olsa da optisyenler ve kontakt lensler hakkında aklında soru işaretleri olan herkes için bir kendi kendine eğitim kitabıdır.
Kontakt lenslerin pratik olarak kullanımı, ilk gözlüklerin kullanılmasından yüzyıllar sonra gerçekleşmiştir. Kontakt lensler doğru kullanıldığında göze hiçbir zararı olmayan, hayatı kolaylaştıran ve bazı göz problemlerinin tedavi aşamasında kullanılabilen optik gereçlerdir.
Bu kitabın içeriği, kontakt lenslerin fikir olarak gelişmesinden pratik olarak uygulanmasına kadar kat ettiği yolu, tashih-tedavi konusunda sahip olduğu potansiyeli ve kullanım aşamasında dikkat edilmesi gereken konuları anlatmaya yönelik olarak hazırlanmıştır.
Her alanda olduğu gibi kontakt lensler alanında da bilim ve teknoloji hızla gelişiyor. Güncel kaynakların ve bilimsel yayınların takip edilmesi ile gelişimi takip etmek ve gelişimin bir parçası olmak mümkündür.

ISBN9786254396656
Basım Yılı2021
Sayfa Sayısı136
Yazar(lar)Eşe Akpınar

Yorum Yaz

Kontakt Lensler

Kontakt Lensler

Yorum Yaz