Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Nöroşirürji   

Greenberg Nöroşirürji El Kitabı Daha büyük görüntüle

Greenberg Nöroşirürji El Kitabı

9789752773608

Güneş Tıp Kitabevi

Tükendi

hakan oruçkaptan
 

Tümüyle çapraz kaynaklı ve indeksli ve binlerce literatür atıfıyla, bu rehber bilmek istediğiniz şeyi tam olarak bulmanızı kolaylaştırıyor.

 

Beyin cerrahisindeki anahtar klinik konuların güncel biçimde kapsanmasına ek olarak, bu yeni basım yakın zamanda AANS ve CNS’nin Periferik Sinirler ve Omurga Hastalıkları Ortak Bölümü tarafından ortaya koyulan güncel lumbar füzyon kılavuzu ve servikal travma yönetimini içerecek biçimde, kanıta dayalı tıptan elde edilen uygulama parametrelerini bünyesine katıyor.

 

Önemli Noktalar:

  • Beyin cerrahisindeki kritik başlıkları kapsayan ayrıntılı içerik, genel bakım konularından, enfeksiyon, ağrı, tümörler, kafa travması ve omurga yaralanmalarındaki yaklaşıma kadar her şey.

  • Yüzlerce klinik uygulamayla özlü organizasyon, etiyoloji, tedavi ve hastalar için bilgiyle eksiksiz metin.

  • Bulgu ve belirtiye gore veya yerleşime dayalı, kolay başvurulan ayırıcı tanı tartışması.

  • Postoperatif başağrısı, ankilozan spondilit, spontan intrakraniyal hipotansiyon, sakral kırıklar, vertebral dejeneratif değişiklikleri Modic sınıflandırması ve dahası…

  • Post-herpetik nevralji, Galen veni malformasyonları ve kavernöz malformasyonlar gibi başlıklarla ilgili güncel bilgiler.

ISBN9789752773608
Basım Yılı2012
Basım Sayısı2
Sayfa Sayısı1016
Kitap Dilitürkçe
Yazar(lar)Mark S. GREENBERG
Çeviri EditörüProf. Dr. Hakan ORUÇKAPTAN

Yorum Yaz

Greenberg Nöroşirürji El Kitabı

Greenberg Nöroşirürji El Kitabı

Yorum Yaz