Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Nöroşirürji   

Omurga Enfeksiyonları Daha büyük görüntüle

Omurga Enfeksiyonları

9789756813928

Yazarın Kendi Yayını

216,00 TL

172,80 TL

-20%


KDV Hariç: 172,80 TL

Omurga Enfeksiyonları

Değerli Meslektaşlarım,
Türk Omurga Derneği omurga cerrahisi konusundaki özellikle Türkçe yayın ihtiyacını karşılamak üzere bir dizi kitap yazılmasına karar vermiştir. Bu kitapların ülkemizde özellikle son 16 yıldır büyük gelişme içinde olan ve uluslar arası standarda ulaşan omurga cerrahisi pratiği içinde olan cerrahların ve klinisyenlerin her zaman ulaşabileceği bir başvuru kaynağı olması amaçlanmıştır. Bu amaçla Omurga Enfeksiyonları, Omurga Travmaları, Omurga Tümörleri , Omurga Deformiteleri, Omurga Dejeneratif Hastalıkları başlıklı kitapların yazılması planlanmıştır.
Türk Omurga Derneğinin kuruluşundan bu yana ülkemizde eğitim amaçlı birçok aktiviteye katkıda bulunan tüm meslektaşlarımıza sonsuz saygı ve teşekkürlerimizi tüm omurga cerrahisi ile ilgilenen hekimler adına burada sunmak isteriz. Ayrıca Omurga Enfeksiyonları kitabının editörlüğünü üstlenen Sayın Prof.Dr. Teoman Benli ve kitaba katkıda bulunan yazarlara yönetim kurulu adına en içten teşekkürlerimizi sunarız. Ülkemizde halen bir sorun olmaya devam eden Omurganın Tüberküloz osteomyeliti ve Brusella osteomyelitinin belirtileri başladıktan sonraki tanı koyma sürelerinin 8 ve 4 ay olduğu düşünülürse bu hastalıkların ülke çapında topluma ve tüm hekimlere tanıtmanın bizim içinde önemli bir görev olduğu unutulmamalıdır.
Saygılarımızla
Prof.Dr. Ufuk AYDINLI
Başkan
Türk Omurga Derneği
Yönetim Kurulu adına

ISBN9789756813928
Basım Yılı2016
Basım Sayısı2. baskı
Sayfa Sayısı656
Kitap DiliTürkçe
Editör(ler)Prof. Dr. Teoman Benli
Ebat "cm"16*4*24 karton kapak

Yorum Yaz

Omurga Enfeksiyonları

Omurga Enfeksiyonları

Yorum Yaz